Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Foloseşti zilnic maşina? Iată ce să faci dacă rămâi în pană – În mai puţin de 5 minute ai soluţia

Auto-Moto Publicat pe 27 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20142476/2/poza-articol-9695-3.jpg

Toate călătoriile ar trebui să fie sigure, însă uneori ne confruntăm şi cu situaţii neprevăzute. Unele defecţiuni ale maşinii, imobilizarea maşinii, o “pană” pe traseu sau un incident nefericit ne pot împiedica să ajungem cu bine şi la timp la destinaţie.

Şoferii ştiu că astfel de evenimente nu sunt deloc rare, însă vestea bună este că, acum, în 5 minute poţi avea soluţia la acest tip de probleme.

Dacă foloseşti zilnic maşina, la sfârşit de săptămână ai mai mereu planificată o escapadă la munte sau la mare, ba chiar îţi organizezi încă de pe acum vacanţa de la vară, serviciile de asistenţă rutieră sunt varianta perfectă pentru tine.

Astăzi, există platforme care acţionează ca un instrument inovator, complex şi inteligent, capabile să te ajute şi să îţi preia multe dintre sarcinile pe care, înainte, trebuia să le bifezi singur.

Citeşte mai jos câteva dintre avantajele acestui tip de business şi ce reprezintă, de fapt, serviciile de asistenţă rutieră.

Procedura este una foarte simplă

Chiar dacă acum te gândeşti la anumite situaţii neplăcute din timpul drumului, cu siguranţă nu le poţi cuprinde pe toate. Odată ce vei contacta un reprezentant al acestor firme, vei vedea că  procedura este una simplă şi completă. Îţi vei putea achiziţiona un card şi vei şti în mod clar ce include acesta şi când îl poţi folosi.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20142476/1/poza-articol-9695-4.jpg

Beneficii de bază şi beneficii suplimentare în funcţie de cardul achiziţionat

Cardurile oferite de companiile de servicii de asistenţă rutieră au valabilite, în general, 1 an, iar preţul diferă în funcţie de mai multe aspecte, printre care vechimea maşinii şi beneficiile acoperite.

În general, beneficiile de bază se referă la start baterie, recuperare, tractare, pană de cauciuc, pană de carburant, parcare securizată, deblocare chei/sistem de închidere etc.

Beneficiile suplimentare includ cazarea în caz de nevoie, autoturism de înlocuire, taxi, cazare, repatrierea maşinii etc.

Depinde doar de tine şi de nevoile tale pe care dintre aceste carduri îl vei alege.

Dacă îţi găseşti maşina imobilizată, un operator va prelua tot mecanismul de recuperare a autovehiculului

Mulţi dintre noi s-au confruntat cu această situaţie neplăcută care, de cele mai multe ori, ne-a determinat să ne reconfigurăm şi traseul, şi planurile. În cazul în care optezi pentru aceste platforme de asistenţă rutieră vei primi acel card în funcţie de nevoile şi preferinţele tale.

După, în cazul imbobilizării maşinii, tot ce trebuie să faci este să suni la un număr furnizat anterior (Call-Center) şi un operator va prelua întreg procesul de recuperare a maşinii. Astfel, nu mai trebuie să pierzi timp, nervi şi bani pentru tot acest mecanism.

În plus, pe toată durata soluţionării cazului, operatorii respectivi vor ţine legătura cu tine, asigurându-se că eşti în siguranţă şi mulţumit de modul în care decurg lucrurile.

Serviciile de asistenţă rutieră sunt disponibile atât în România, cât şi în Europa

Cardul de care spuneam anterior este diferit în funcţie de pachetul pe care îl achiziţionezi, iar acesta este deseori disponibil atât în ţară, cât şi în Europa. La drum scurt, dar şi la drum lung vei avea aproape specialişti, contacte, informaţii şi ajutor la care, altfel, nu ai fi avut acces.

Soluţii extinse pentru situaţii extinse

Asistenţa rutieră nu se referă numai la partea teoretică şi practică, ci şi la cea logistică. Dacă reparaţia maşinii tale va dura mai mult de 8 ore, compania la care ai apelat va avea grijă şi de alte aspecte precum o maşină de înlocuire, cazare, transport sau chiar repatriere.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20142476/3/poza-articol-9695-2.jpg

Call Center şi platforme disponibile 24/7

Dacă alegi înţelept firma de servicii de asistenţă rutieră cu care să colaborezi, vei avea pe cineva alături 24/7. Un aspect important, mai ales că toţi şoferii ştiu că, la drum, nu există nicio garanţie, iar problemele pot să apară la orice oră din zi sau din noapte.

Informaţiile sunt mai multe şi mai complexe, specialiştii mai bine instruiţi

Funcţionând ca o reţea, aceste companii sunt în strânsă legătură cu specialişti si alte firme din domeniu. Au “de partea lor” experienţă, profesionişti, parteneri şi furnizori. Pe toţi îi poate implica atunci când ai o problemă de natură rutieră, totul pentru ca tu să îţi poţi continua drumul rapid şi în siguranţă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20142476/4/poza-articol-9695-1.jpg

Oricât de informat ai fi, tot nu poţi ajunge la acel nivel în care să rezolvi aproape orice problemă în maximum 5 minute

Un drum pe care îl facem cu maşina, scurt sau lung, în interes personal sau de serviciu, nu ar trebui să excludă siguranţa şi confortul nostru. Aceste aspecte, alături de situaţia actuală, nesigură în reguli şi recomandări, întăresc şi mai mult necesitatea unor servicii de asistenţă rutieră. La doar un click distanţă şi doar cu un card achiziţionat, toate acele întrebări şi griji pe care le aveai înaintea fiecărei călătorii vor dispărea pentru că tu vei şti că ai mereu aproape un partener de încredere.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele