Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Formula 1 ajunge în Arabia Saudită, pe un traseu necunoscut. Bătălie extrem de strânsă pentru titlu între Verstappen şi Hamilton

Formula 1 Publicat pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20485113/1/ver.jpg

Formula 1 a ajuns la penultima etapă. Piloţii ajung în Arabia Saudită, pe un traseul necunoscut, care va necesita adaptare rapidă. Toată acţiunea de la Jeddah este în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.

Înaintea cursei din Arabia Saudită, lider în clasamentul piloţilor este Max Verstappen, cu 351,5 puncte, în timp ce Lewis Hamilton, locul doi, are 343,5 puncte.

Hamilton a învins în Qatar, pe alt traseu în premieră

Etapa trecută, acum două săptămâni, Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat în nocturnp, la Losail, a 20-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Hamilton a mai obţinut şase victorii în acest sezon şi a strâns lupta pentru titlu.

Este un sentiment minunat să obţin victorii consecutive înaintea ultimelor două curse”, a spus Lewis Hamilton după victorie.

Pe locul doi s-a clasat olandezul Max Verstappen (Red Bull), iar pe trei a terminat spaniolul Fernando Alonso (Alpine).

Pentru Alonso este primul podium de după 2014. “Incredibil. Şapte ani, în sfârşit am reuşit. Am fost aproape la vreo două curse. A fost o duminică bună”, a declarat spaniolul.

Verstappen a avut o penalizare de cinci locuri pe grila de start, astfel că a plecat de pe locul 7, iar finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) a avut o penalizare de trei locuri, astfel că a plecat de pe poziţia 6. Bottas a abandonat.

Programul transmisiunilor Marelui Premiu al Arabiei Saudite:

Vineri

Antrenament 1- ora 15:30, în direct pe Look Sport 3 Motors

Antrenament 2 - ora 19:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Sâmbătă

Antrenament 3 - ora 16:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Calificări - ora 19:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Duminică

Cursa - ora 19:30, în direct pe Look Sport şi Look 4K

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele