Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Formula 1 îşi dispută prima etapă din acest an în Europa. Se aşteaptă un duel strâns între Hamilton şi Verstappen. Toată acţiunea este pe Look Sport. Programul transmisiunilor

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20119544/1/f1.jpg

Noul sezon al Formulei 1 a început în Golf, pe circuitul de la Sakhir, acolo unde Lewis Hamilton a câştigat cu mari emoţii în faţa lui Max Verstappen, pilot ce a reuşit surprinzător să îi ”fure” pole position-ul septuplului campion mondial.

De altfel şi în Marele Premiu al Regiunii Emilia Romagna ne aşteptăm la un nou episod al bătăliei dintre cei doi, restul plutonului de piloţi pare cel puţin pe moment incapabil să reacţioneze şi ar putea produce surprize, doar dacă Hamilton şi Verstappen greşesc sau întâmpină probleme tehnice.

Evenimentul a fost decalat

Calificările Marelui Premiu al Regiunii Emilia Romagna, programate, sâmbătă, la Imola (Italia), au fost devansate pentru a nu se suprapune cu funeraliile prinţului Philip, au anunţat deţinătorii drepturilor coemrciale ale Formulei 1.

Sâmbătă, prinţul Phillip, care a murit, la 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani, va fi înmormântat la Castelul Windsor, Marea Britanie. Formula 1 a anunţat, marţi, că sesiunile de antrenament şi calificările pentru cursa de la Imola, care vor avea loc în aceeaşi zi, vor fi devansate, pentru a nu se suprapune cu funeraliile soţului Reginei Elisabeta a II-a.

Calificările se vor sedfăşura între orele locale 14.00 şi 15.00 (15.00-16.00, ora României), respectiv cu o oră mai devreme, în timp ce sesiunea a treia de antrenamente va avea loc de la 11.00 la 12.00 (12.00-13.00). Înmormântarea va începe la ora 16.00.


În conformitate cu regulamentul F1, sesiunile de antrenament de vineri au fost, de asemenea, devansate, pentru a respecta un anumit timp care trebuie să treacă înainte de sesiunile de sâmbătă (FP1 va începe la 12.00 şi FP2 la 15.30). Se va păstra un minut de reculegere înainte de începerea calificărilor.

Cursa va fi duminică de la ora 16.00, în direct pe Look Sport 3 Motors.

Şapte dintre cele zece echipe de F1 au sediul în Marea Britanie şi trei piloţi sunt britanici, inclusiv Lewis Hamilton, campionul mondial en titre. Formula 1 are sediul la Londra. Prinţul Phillip a fost preşedinte al British Racing Drivers Club timp de 42 de ani. Meciurile de fotbal şi rugby au fost deja mutate, pentru a nu se disputa în timpul înmormântării prinţului.

Programul transmiunilor:

Vineri:

  • Antrenament 1: ora 12.00, în direct pe Look Sport
  • Antrenament 2: ora 15.30, în direct pe Look Sport

Sâmbătă:

  • Antrenament 3: ora 12:00, în direct pe Look Sport
  • Calificări: ora 15.00, în direct pe Look Sport

Duminică:

  • Cursa: ora 16.00, în direct pe Look Sport Motors
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele