Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Formula 1: Peste 13.000 de fani pe zi la Emilia Romagna Grand Prix! Cursa e LIVE pe Look Plus

Formula 1 Publicat pe 2 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19500497/1/formula-1.jpg

Peste 13.000 de spectatori pe zi vor putea asista la Emilia Romagna Grand Prix, a 13-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, care se va desfăşura în 31 octombrie – 1 noiembrie, relatează Reuters.

“Datorită protocolului strict şi meticulos anti-Covid prezentat autorităţilor din Emilia-Romagna, a fost posibil să obţinem o prezenţă semnificativă a publicului, peste 13.000 de oameni pentru fiecare zi a competiţiei”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Biletele au fost puse în vânzare de o săptămână şi unele sectoare sunt epuizate, au precizat organizatorii.

Primele opt curse ale sezonului de F1 s-au desfăşurat fără spectatori. Luna trecută, la Grand Prix-ul Toscanei, s-a permis prezenţa a aproximativ 2.800 de spectatori pe zi la circuitul Mugello. În weekend-ul trecut, la Marele Premiu al Rusiei, au fost prezenţi la circuitul de la Soci aproximativ 30.000 de spectatori în fiecare zi.

Cursa de la Imola va fi a treia din acest sezon din Italia, după Marele Premiu al Italiei (Monza, 6 septembrie) şi Grand Prix-ul Toscanei (circuitul Mugello, 13 septembrie).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele