Ultima oră
Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter
Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane” Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”
Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport
EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el" EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"
EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea
Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată” Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată”

Formula 1: Sezonul 2021 începe cu în Bahrain şi are 23 de curse

Formula 1 Publicat pe 12 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19877038/2/abu.jpg

Sezonul 2021 de Formula 1 va începe la 28 martie, în Bahrain, iar Grand Prix-urile Australiei şi Chinei au fost amânate.

Cursele de la Melbourne şi Shanghai erau prevăzute la 21 martie, respectiv 11 aprilie, dar au fost amânate pentru 21 noiembrie şi o dată ce urmează să fie anunţată.

În calendar a intrat şi circuitul italian de la Imola, unde cursa va avea loc la 18 aprilie.

Sezonul cuprinde 23 de curse şi se va încheia în 12 decembrie, la Abu Dhabi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele