Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

Forţează promovarea. Oţelul Galaţi a transferat doi jucători care au jucat în Casa Liga 1

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19921572/1/gal.jpg

Oţelul Galaţi forţează promovarea în Liga 2, pe care fanii o aşteaptă de mult timp. Moldovenii au prezentat joi ultimele transferuri.

Este vorba despre Stelian Cucu (31 de ani) şi George Bârlădeanu (32 de ani), doi jucători cu mare experienţă, care au bifat partide în Casa Liga 1.

Cucu vine de la Concordia Chiajna. Fundaşul central a jucat de-a lungul carierei la FC Botoşani, Dunărea Călăraşi şi Chindia Târgovişte. Bârlădeanu are de asemenea un CV bun, fiind fost component al celor de la Unirea Urziceni, formaţie care a şi câştigat titlul în România. El a bifat doar două partide pentru ilfoveni, după care cariera lui a luat o pantă descendentă.

”SC Oţelul Galaţi a perfectat primele mutări ale campaniei de transferuri din iarnă prin parafarea unor înţelegeri contractuale cu mijlocaşii George Bîrlădeanu şi Stelian Cucu. Clubul nostru a semnat contracte cu cei doi fotbalişti gălăţeni şi îşi întăreşte astfel lotul pentru partea secundă a campionatului Ligii 3, seria 2.

George Bârlădeanu (32 ani) evoluează pe postul de mijlocaş dreapta sau mijlocaş ofensiv şi a evoluat în tur pentru Sporting Lieşti (Liga 3), în timp ce Stelian Cucu (31 ani) poate fi folosit atât ca mijlocaş defensiv, cât şi fundaş central şi vine de la divizionara secundă Concordia Chiajna.

George Bîrlădeanu, născut pe 19 februarie 1988, la Galaţi, evoluează pe postul de mijlocaş dreapta, dar poate fi folosit şi ca mijlocaş ofensiv în spatele vârfului sau chiar atacant. Este format de Dunărea Galaţi, formaţie pentru care e debutat în 2004, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Politehnica Iaşi, Unirea Urziceni, fiind parte a lotului care a obţinut titlul de campioană a României, Farul Constanţa, Oţelul Galaţi (Liga 1 şi Liga 3) şi Sporting Lieşti.

Stelian Nicolae Cucu, născut pe 15 septembrie 1989, la Galaţi, este un mijlocaş defensiv care poate acoperi şi postul de fundaş central. A debutat la Dunărea Galaţi în eşalonul secund în 2005, a fost împrumutat la Concordia Chiajna în sezonul 2010/2011, iar apoi a făcut pasul în Liga 1 la Oţelul. După retrogradarea echipei în divizia secundă a ajuns la FC Botoşani, apoi a mai evoluat pentru Dunărea Călăraşi, Chindia Târgovişte şi în stagiunea actuala din nou la Concordia Chiajna”, se arată în comunicatul emis de ASC Oţelul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri