Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Fost jucător şi antrenor la echipe de baschet din Bucureşti, decedat la 71 de ani din cauza Covid-19

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19634038/1/bas.jpg

FR Baschet a anunţat, duminică seară, decesul din cauza complicaţiilor generate de Covid-19 a fostului jucător şi antrenor Silviu Rotaru, care a activat la echipe din Capitală.

”Noul coronavirus SARS CoV-2 a mai făcut o victimă în cadrul familiei baschetului românesc, fostul jucător şi antrenor Silviu Rotaru decedând din cauza problemelor cauzate de lupta cu acest adversar nemilos!”, a transmis FR Baschet.

Silviu Rotaru a fost legitimat la echipele Ştiinţa Bucureşti, Politehnica Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi ICED Bucureşti, iar la ultima formaţie a activat ulterior şi în staful tehnic alături de reputaţi tehnicieni - Dan Berceanu, Mircea Câmpeanu şi Liviu Călin.

După 1995, împreună cu omul de afaceri Dan Cristescu, cel care a deţinut şi funcţia de preşedinte al FRB pentru o scurtă perioadă de timp, a contribuit la apariţia echipei feminine ACRO Bucureşti, al cărei manager a fost în 1997, când ACRO câştiga titlul naţional.

”Federaţia Română de Baschet îşi exprimă compasiunea şi profundul regret pentru dispariţia prematură a celui care a fost Silviu Rotaru, adresând sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele