Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Fostele glorii ies la atac! Ion Marin, supărat pe conducerea lui Dinamo. ”Este cel mai dificil moment din istoria clubului!”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20003322/1/marin.jpg

Ion Marin, fostul jucător şi antrenor al celor de la Dinamo deplânge situaţia în care a ajuns echipa. În acest momente fanii din DDB strâng bani pentru licenţă, după ce conducătorii spanioli nu a investit niciun ban.

„Este cel mai dificil moment din istoria clubului! Nici în 1990 când s-au schimbat generaţiile, au vrut să ne ia numele şi ne-am dat stema jos de pe gard, iar Steaua a luat şase titluri la rând nu a fost aşa. Şi atunci au fost momente grele din punct de vedere financiar, dar nu se poate compara.

Dinamo a jucat prost în toate compartimentele, însă am fost depăşiţi extrem de uşor pe benzi. Treceau pe lângă fundaşii lui Dinamo ca pe bulevard. Şi cei de la Astra trec prin momente extrem de dificile, dar la ei am văzut bucuria pentru fotbal. Jucătorii lui Dinamo nu au pus osul! Nu au avut atitudine. Asta a fost principala problemă. Apărarea a fost total depăşită, dar probleme au fost în toate compartimentele. Adam Nemec e şi el o pierdere mare pentru Dinamo”, a spus Ion Marin, conform Fanatik.

Acesta a avut cuvinte dure şi pentru Mario Nicolae, pe care îl acuză că nu ştie să gestioneze situaţia de la club.

„Trebuie să înţeleagă că nu e vorba doar de club, ci şi de cariera lor. Cum vor putea să continuie dacă vor fi cei care vor retrograda Dinamo? Sincer îmi e teamă că se poate ajunge acolo. Jerry Gane îi poate trezi şi îi poate face să se reseteze. Spiritul a dispărut de pe teren.

Nu înţeleg cine i-a dat putere de decizie lui Mario Nicolae, cine l-a adus la Dinamo sau cine i-a dat drept de semnătură şi l-a mandatat să negocieze pentru jucători. Nu înţeleg de ce e nevoie de un portar norvegian de 30 de ani, când îl ai pe Eşanu”, a mai spus Ion Marin pentru sursa citată mai sus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele