Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Fostul club al lui Mircea Rednic s-a umplut de bani! A fost cumpărat de patronul lui Lille

Ligue 1 Publicat pe 19 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19425371/1/gerard-lopez.jpg

Gerard Lopez, patronul clubului francez Lille OSC, locul 4 în Ligue 1, a cumpărat gruparea belgiană Royal Execel Mouscron, care a fost antrenată în trecut de Mircea Rednic. Nouă sau zece jucători de la Liile vor întări noua aciziţie a lui Lopez, care ocupa locul 10 în clasament, în momentul în care sezonul a fost oprit definitiv în Belgia.

Ideea este ca Mouscron să devină o platformă în Belgia pentru a atrage tineri jucători belgieni şi nu o extensie a clubului Lille. A avea un cap de pod în Belgia este formidabil. Când vedem echipa lor naţională, prezenţa internaţionalilor belgieni în cele mai bune echipe din lume, nu putem decât să salutăm sistemul de formare belgian. Dacă îţi place fotbalul şi vrei să-ţi lărgeşti orizontul pe eşichierul european, este bine să fii prezent în Pro League”, a declarat Lopez, potrivit lequipe.fr.

Nu LOSC cumpără Mouscron, ci eu. Una dintre companiile mele preia Mouscron. Deci Mouscron nu este un club de satelit. Într-o primă fază, Lille va oferi jucători tineri de un anumit nivel care nu au ocazia să câştige suficientă experienţă în meciurile rezervelor. Sportiv, obiectivul va fi ca echipa să se stabilească în apele calme ale Pro League, să se afirme, apoi să aibă ambiţii specifice lui Mouscron, şi anume să joace în partea superioară a clasamentului din al doilea sezon”, a adăugat omul de afaceri hispano-luxemburghez.

Mouscron a obţinut in extremis dreptul de a participa în prima ligă belgiană, sezonul viitor,  graţie unei scrisori de intenţie semnată de Gérard Lopez, acesta din urmă oferind suport logistic şi financiar de 6 milioane de euro. Lopez a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni al Royal Excel (94 la sută) de la Pairoj Piempongsant.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele