Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Fotbal All Inclusive, ediţie specială: Un fost ministru şi un antrenor, invitaţii lui Radu Banciu şi Narcis Drejan

Bundesliga Publicat pe 7 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19271010/1/radu-banciu.jpg

Duminica, de la 16.30, Radu Banciu si Narcis Drejan va asteapta la o noua editie "Fotbal All Inclusive" din noul studio al emisiunii. Alaturi de un microbist impatimit, fostul ministru, Alexandru Athanasiu si de antrenorul Ionut Chirila, urmarim meciurile zilei pe LookPlus: de la 17.00, Voluntari-Dinamo, iar de la 20.00, derby-ul Viitorul-Craiova.

Dincolo de lupta pentru play-off din Liga 1, Radu Banciu si Narcis Drejan urmaresc pe canalele Look, asa cum v-ati obisnuit, in timp real, golurile si momentele importante din meciurile etapei in Spania, Italia, Germania sau Franta.
Fotbal All Inclusive, sapte ore de spectacol live si online, analize tactice si comentarii spumoase in cea mai cuprinzatoare emisiune sportiva din Romania!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele