Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

Fotbal îngheţat în 'Groapă'! Eşanu: "Îmi pare rău că n-am văzut mingea la gol. Sper să ne salvăm"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19897953/1/rps-8348.jpg

Prima înfrângere pentru Dinamo în 2021! Pe un teren îngheţat, 'roş-albii' au fost surprinşi de Chindia Târgovişte, care s-a impus cu 1-0, în direct pe Look Sport+. Portarul Alexandru Eşanu a declarat că n-a văzut mingea la reuşita oaspeţilor şi a subliniat starea proastă a gazonului.

Într-o partidă cu puţine şuturi pe poartă, Berisha a înscris în minutul 64, în urma unui corner. La faza anterioară, Chindia a ratat o ocazie imensă de gol, prin fostul dinamovist Daniel Popa, care n-a reuşit să trimită mingea în poartă din câţiva metri.

Chindia a urcat pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, fiind neînvinsă în ultimele 6 meciuri.

"A fost o partidă destul de grea, având în vederea vremea, terenul. Un adversar bun, puternic, care stă foarte bine defensiv şi n-am reuşit! Şi noi am fost dezavantajaţi, şi ei! Chiar nu ştiu dacă avem încălzire, dacă merge.

Am reuşit să câştigăm primul meci, aveam un moral bun. În afară de momentele când nu suntem la meci şi la antrenament, nu ne gândim la problemele care sunt în club. Mi-a venit şansa, am fost serios, m-am antrenat foarte bine. Îmi pare rău că n-am văzut mingea la gol, era bine să păstrez poarta intactă.

Fiecare decide pentru el. Eu o să rămân aici până la sfârşit. Sper să ne salvăm", a spus portarul Alexandru Eşanu, la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19897953/2/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele