FOTBAL PENTRU TOATE GUSTURILE. LIGA 1, SUPERLIGA TURCIEI, LA LIGA ȘI LIGUE 1 SE VĂD MÂINE PE CANALELE LOOK - LOOKSPORT
Skip to content
La Liga Liga I Ligue 1 Noutăți Superlig

FOTBAL PENTRU TOATE GUSTURILE. LIGA 1, SUPERLIGA TURCIEI, LA LIGA ȘI LIGUE 1 SE VĂD MÂINE PE CANALELE LOOK

Ziua de vineri începe în forţă pentru iubitorii sportului rege. De la ora 18, în direct pe Look Sport, FC Botoşani şi Academia Clinceni deschid etapa a opta din Liga 1. Echipa lui Marius Croitoru este una dintre revelaţiile sezonului. Până în runda trecută nu pierduse niciun joc, iar în acest moment e pe 6, cu 10 puncte. Clinceniul e pe 13, dar are şi motive de optimism. Trupa lui Ilie Poenaru e peste FCSB, care a ajuns la coada clasamentului datorită parcursului derastruos din campionat.

De la 20:30, transmisiunile live se mută în Turcia, unde Kayserispor îşi va măsura forţele cu campioana Galatasaray. Confruntarea de pe Look Sport 2 se anunţă extrem de disputată. Galata are doar un punct după două etape şi vrea să revină pe locurile fruntaşe. Kayserispor nu stă nici ea mai bine. E pe 13, cu un loc mai sus decât Galata, având acelaşi punctaj.

De la ora 21:00, pe Look Sport, fotbalul din Liga 1 continuă cu duelul dintre FC Voluntari şi Universitatea Craiova. Oltenii vor să se aproapie de liderul CFR. De partea cealaltă, lfovenii caută să se îndepărteze de zona retrogradării. Tot de la 21, dar pe Look Plus, Sevilla deschide a treia rundă din La Liga. Andaluzii sunt în mare formă. Au două victorii şi sunt la conducerea campionatului spaniol. Adversara Celta Vigo e pe 13, cu trei puncte.

De la 21:45, pe Look Sport 3, campionatul Franţei revine cu duelul Metz-PSG. Parizienii sunt pe trei în Ligue 1, iar un eventual succes i-ar aduce pe 1. Metz ocupă locul 11, cu 4 puncte, însă îi aşteaptă cu gânduri mari pe miliardarii de la PSG. Seara de fotbal se încheie la ora 23, pe Look Plus. Locul 5, Atletic Bilbao, primeşte vizita locului 6, Real Sociedad.

Un comentariu pentru “FOTBAL PENTRU TOATE GUSTURILE. LIGA 1, SUPERLIGA TURCIEI, LA LIGA ȘI LIGUE 1 SE VĂD MÂINE PE CANALELE LOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine