Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Fotbalistul de 90 de milioane de euro pe care Van der Vaart îl "distruge": "Merge acasă şi îi spune soţiei sale "Sunt atât de praf la fotbal, dar câştig atât de mult. Ei chiar cred că sunt bun!""

Premier League Publicat pe 9 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19416553/1/vvd.jpg


Rafael van der Vaart (37 de ani) continuă să şteargă pe jos cu Harry Maguire, fundaşul de 27 de ani al lui Manchester United pe care-l umileşte public pe unde-l prinde.
 
În meciul cu Bournemouth, Maguire a fost ridiculizat de Junior Stanislas, care i-a dat mingea printre picioare înaintea de a marca în poarta lui De Gea, iar faza a fost văzută şi de fostul mijlocaş ofensiv. Atât i-a trebuit lui Van der Vaart, care şi-a imaginat, cu umor, genul de dialog pe care Maguire îl are cu soţia sa, acasă, după fiecare meci nereuşit în tricoul lui United: "Cred că Maguire merge acasă în fiecare seară şi îi spune soţiei sale "Sunt atât de praf la fotbal, dar câştig atât de mult. Ei chiar cred că sunt bun!". Chiar cred asta, râde de toată lumea", a spus olandezul, citat de Daily Mail.
 
"Dacă el costă 80 de milioane de lire, Van Dijk valorează 300 de milioane de lire", susţinea Van der Vaart, contrariat, când a aflat despre preţul plătit de United lui Leicester, 87 de milioane de euro, pentru fundaşul care, de la venirea pe Old Trafford, a gafat de mai multe ori: "Dacă merg duminică să joc fotbal cu nişte prieteni amatori, găsesc lejer trei la fel ca Maguire. Vorbesc serios! Sunt dur când spun asta, dar chiar o cred".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele