Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Fotbalistul de la FCSB care s-a revitalizat sub comanda lui Edi Iordănescu. ”A jucat foarte bine, cred că acolo este locul lui”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20395511/1/fcsb.jpg

Helmuth Duckadam a făcut o analiză a meciului dintre FCSB şi Dinamo şi a ţinut să remarce inspiraţia lui Edi Iordănescu cu privire la modul de a-l folosi pe Iulian Cristea, jucător care a fost la un pas să se despartă de formaţia din Capitală.

Fundaşul a fost criticat dur de Gigi Becali, în mandatul lui Dinu Todoran, dar noua conducere tehnică a adus schimbări, iar Cristea a fost printre cei mai buni jucători în fiecare meci cu Edi antrenor.

 ”Un meci în care s-a văzut că FCSB începe să arate a echipă, iar rezultatul nu mi se pare suprinzător având în vedere că FCSB a fost echipa favorită şi net superioară, din toate punctele de vedere. Acesta poate fi un nou început. FCSB a arătat ca o echipă, la ce mă aştept eu cel puţin. Sigur, mai este mult de muncă.

Sunt convins că şi Edi Iordănescu îşi doreşte mai mult, dar am văzut schimbări la echipă. Iulian Cristea a jucat foarte bine, cred că acolo este locul lui, în faţa apărării. Şi Cordea a jucat foarte bine. Acum, ideea este să nu se accidenteze, iar Tănase şi Budescu să revină cât mai repede”
, a spus Duckadam, pentru Realitatea Sportivă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele