Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Fotbalistul din Serie A care şi-a muşcat un adversar a primti azi pedeapsa. Ce poreclă i-a pus presa

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 8 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19415298/1/pat.jpg

Lazio se îndepărtează şi mai mult de titlu, după înfrângerea suferită în această seară, 1-2, în deplasare, cu Lecce. Asta în condiţiile în care confruntarea de azi a avut o miiză aparte pentru ambele echipe.

Pe final, Patric Gabbaron şi-a ieşit din minţi şi a muşcat un adversar. Evident, arbitrul i-a arătat direct cartonaşul roşu, iar azi comistia de etică l-a suspendat 4 etape şi amendat cu 10.000 de euro.

Patric a fost numit de presa internaţională ”noul Suarez”, trimitere la starul uruguayan care şi-a muşcat de asemenea câţiva adversari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele