Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Fotbalistul neconvocat de 6 ani visează la naţională! Varianta-surpriză la care nimeni nu s-a gândit

Echipa nationala Publicat pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19571220/1/rps8056.jpg

Florin Gardoş n-a mai jucat pentru naţionala României din noiembrie 2014, dintr-un meci amical cu Danemarca, iar ultima convocare a venit în 2017, într-o partidă de verificare cu Chile. Fundaşul ajuns la Academica Clinceni visează însă la echipa naţională. Dacă sezonul trecut la U Craiova nu a avut evoluţii prea bune, de această dată Gardoş şi-a mai revenit.

Are prestaţii bune la Clinceni, care îi dau încredere că poate ajunge, peste ceva timp, la echipa naţională din nou. Dacă echipa sa va face surpriza şi va juca în play-off-ul din Casa Liga 1, atunci este convins că multe priviri din stafful naţionalei vor fi pe el.

Nu m-am mai gândit la echipa naţională de ceva timp. Dacă am ajunge în play-off cu Clinceni, poate că ar fi ochi şi pentru noi, pentru mai mulţi jucători de la echipă, pentru că am avut evoluţii bune. Rusescu şi Tănase se mişcă bine. Cred că se vede impactul pe care l-a avut Rusescu. În meciul de la Craiova (n.n. câştigat de Clinceni cu 1-0) a fost, cred, cel mai bun de pe teren.

Tănase nu a avut niciun meci de 90 de minute, deci îi mai trebuie timp. Când va lega meciuri, va arăta şi mai bine. E clar că fotbalul nu îl poţi uita, există perioade şi perioade, apar accidentări, apar perioade când nu joci, dar fotbalul nu ai cum să îl uiţi”, a spus Florin Gardoş după meciul câştigat de Academica Clinceni cu 2-0 contra celor de la Sepsi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri