Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Fotbalistul surpriză, care a fost văzut de presa italiană cel mai bun de pe teren. ”Măcar a încercat câteva schimbări de direcţie şi câteva lansări”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19631441/2/cfr-roma-11.jpg

CFR Cluj a pierdut clar cu AS Roma, scor 0-2, meciul din etapa a patra a fazei grupelor Europa League 2020/2021 şi are nevoie obligatorie de o victorie cu ŢSKA Sofia, pe 3 decembrie, pentru a spera la calificarea în 16-imi.

Autogolul lui Debeljuh (49) şi penalty-ul transformat de Veretout (67) au fost suficiente pentru ca romanii să ducă scorul general al dublei cu campioana României la 7-0.

Cei de la Gazetta Dello Sport au relatat amplu partida, iar cel mai bun jucător al formaţiei lui Dan Petresc a fost Debeljuh, notat cu 6, deşi şi-a marcat un autogol.

”Măcar a încercat câteva schimbări de direcţie şi câteva lansări, e clar că este un jucător talentat”, au scris italienii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele