Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Fotbalul intră în era schimburilor de jucători! Englezii anunţă o afacere între City şi Barcelona

Barcelona Publicat pe 10 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19331078/1/guardiola.jpg


Barcelona şi Manchester City se pregătesc de un schimb de jucători. Catalanii caută soluţii să-şi întărească linia defensivă şi îl au în vizor pe Joao Cancelo (25 de ani), fostul fotbalist de la Valencia şi Juventus, acum pe Etihad Stadium.

Cancelo e rezerva lui Kyle Waler la Manchester City, iar spaniolul ar putea fi tentat de o mutare la FC Barcelona, formaţie care l-a urmări atent încă de pe vremea când juca la Valencia, în campionatul Spaniei. The Telegraph scrie că echipele ar putea face un schimb de jucători, iar catalanii să-l trimită în Anglia pe Nelson Semedo (25 de ani), fotbalist care n-a dat satisfacţie în perioada petrecută pe Camp Nou.

Joao Cancelo a ajuns la Manchester City tot în urma unui schimb. Juventus l-a cedat sub comanda lui Guardiola, iar la Torino a ajuns brazilianul Danilo. Semedo şi Cancelo sunt colegi în naţionala Portugaliei.

Fundaşul dreapta de la Manchester City a jucat 1735 de minute în 24 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, a marcat un gol şi a livrat un assist, în timp ce Nelson Semedo a strâns 2.103 minute în 29 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon, timp în care a livrat cinci pase de gol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele