Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Fotbalul mondial îşi pierde "Apaşul". Carlos Tevez a anunţat cănd se retrage

Fotbal Internațional Publicat pe 24 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19627991/1/carlos-tevez.jpg


Carlos Tevez a anunţat, marţi, că va pune carierei legendare în fotbal la 36 de ani. Argentinianul se va opri în acest sezon, în momentul în care echipa sa de suflet, Boca Juniors, îşi va termina aventura în Cupa Libertadores.
 
Unul dintre cei mai talentaţi atacanţi ai generaţiei sale, la doar 1.70 metri, Tevez s-a întors în Argentina natală în 2018, după aventura în China, la Shanghai Shenhua. Iar la Boca şi-a împlinit destinul: cel mai tânăr marcator din istoria clubului a devenit şi cel mai bătrân!
 
În acest moment, Boca Juniors e calificată în optimile de finală ale Cupei Libertadores, acolo unde va înfrunta Internacional, din Brazilia, într-o dublă manşă. Iar fanilor fotbalului nu le rămâne decât să spere că argentinienii vor merge mai departe pentru a-l vedea în continuare la lu\cru pe "Apaşul" care i-a încântat de-a lungul anilor.
 
Plecat în fotbalul mare de la Boca, Tevez a mai trecut pe la Corinthians, care l-a cumpărat în 2015 cu 15 milioane de euro, West Ham, Manchester United, Manchester City, Juventus, din nou Boca Juniors şi Shanghai Shenhua, impresionând de fiecare dată atât prin calităţile de marcator, cât şi prin cele de playmaker.
 
Câştigător al medaliei de aur la Jocurile Olimpice de 2004, alături de Messi şi naţionala Argentinei, a strâns 76 de meciuri şi 13 goluri pentru "pume", iar vitrina sa de trofee e impresionantă şi cuprinde trei titluri în Premier League (două cu United, unul cu City), o Ligă a Campionilor cu United (2007/2008), două Scudetto cu Juve, cinci titluri cu Boca, dar şi Cupa Libertadores şi Cupa Intercontinentală câştigate alături de clubul de suflet. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri