Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

”Fotbalul românesc nu are nevoie de două Stele”. Poziţia lui Edi Iordănescu, în ”războiul” Steaua vs. FCSB

Superliga Publicat pe 7 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19413723/1/edi-iordanescu.jpg

Edi Iordănescu a vorbit pentru prima dată despre poziţia sa, în disputa FCSB vs. Steaua. Fostul antrenor al lui Gaz Mentan Mediaş a declarat că îi pare rău de situaţie, în primul rând, pentru suporteri, întrucât aceştia s-au scindat. O parte a mers cu echipa din Liga 1, o parte cu echipa din Liga 4.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19413723/1/edi-iordanescu.jpg

Iordănescu jr. nu vrea să intre în polemică şi spune că respectă ambele echipe. Respectă FCSB pentru că a antrenat acolo, dar şi pe Steaua, pentru că a crescut cu acest nume. Speră ca situaţia să se remedieze, chiar dacă pare greu de crezut, iar cele două echipe să devină una.

Nu voi renega niciodată culorile. Este această dispută în care eu nu vreau să mă mai angrenez între Steaua şi FCSB. Eu nu am fost atât de deranjat de disputele juridice, nu am fost atât de afectat de contradicţiile din spaţiul public, cât am fost afectat de divizarea suporterilor. Pentru mine asta e cel mai trist, că s-a ”reuşit” să se împartă suflarea stelistă.

Am antrenat la FCSB, dar am fost crescut în Ghencea, eu sunt familiar cu tot ce însemna Ghencea şi mi-a rămas în minte şi în suflet. E un subiect foarte greu, complex şi trist. Să mă duc într-o direcţie sau alta ar însemna să mă dezic de cealaltă. Mie îmi rămâne doar speranţa ca într-o zi lucrurile să se clarifice şi din nou steliştii să fie pe aceleaşi baricade.

E un scenariu în care am crezut şi eu mult timp, dar am încetat să cred. Eu cred că dacă se putea, se realiza deja. Nu ştiu ce se poate întâmpla ca să se contopească şi să vorbim din nou de o Stea unică. Vedem şi Dinamo în Liga 4, Craiova, în Liga 2. Sunt lucruri care nu fac bine fotbalului românesc. Fotbalul românesc are nevoie de brandurile lui, de masa mare de suporteri care urmăresc aceste branduri. Are nevoie înapoi de Petrolul, de U Cluj, de UTA, de FC Argeş, de Rapid. Nu are nevoie de două Stele, de două Dinamo, de trei Craiove”, a spus Edi Iordănescu, pentru prosport.ro.

Edi Iordănescu a plecat de la Mediaş din cauza problemelor financiare. Voia mai mulţi bani pentru sezonul următor, pentru a putea să facă din Gaz Metan o echipă care să se bată chiar la podium în Liga 1. Conducerea nu i-a putut garanta o sumă pe care el o voia, astfel că plecare s-a concretizat în cele din urmă. Fiul lui Anghel Iordănescu a transmis mesaje clare din urmă cu câteva luni în acest sens. Astra are şi ea probleme de ordin financiar, neplătind jucătorii, iar situaţia pare mai dificilă decât la Mediaş.

În ciuda problemelor cu banii cu care s-a confruntat Mediaş în acest sezon, a reuşit totuşi să se califice îl play-off-ul Ligii 1. Acum, Gaz Metan este pe ultimul loc îl play-off, poziţia a 6-a, cu 25 de puncte, la 13 distanţă de liderul Universitatea Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele