Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Fotbalul românesc, tot mai departe de Liga Campionilor. Stanciu: "Să intervină Federaţia şi Liga. Ar trebui un seminar pe marketing şi scouting" EXCLUSIV

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 19 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20366791/2/ucl.jpg

Young Boys Berna a impresionat aseară în play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor, în direct pe Look Sport. Echipa elveţiană, care a eliminat campioana Ligii 1, CFR Cluj, a câştigat meciul cu Ferencvaros, scor 3-2, deşi a jucat în inferioritate numerică din minutul 25. La studioul UCL de la Look Sport+, Daniel Stanciu şi Vasile Miriuţă au declarat că fotbalul românesc are nevoie de o strategie de marketing şi scouting pentru a redeveni competitiv.

A fost o seară cu victorii ale gazdelor în play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor, manşa tur. Benfica a învins-o pe PSV cu 2-1. Malmo a trecut de Ludogoreţ cu 2-0. Dorin Rotariu a fost doar rezervă pentru campioana Bulgariei. Young Boys Berna a învins-o pe Ferencvaros cu 3-2.

Campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol, este un pas în grupele Ligii Campionilor, după 3-0 în manşa tur cu Dinamo Zagreb. În schimb, campioana Ligii 1 în ultimele trei sezoane, CFR Cluj, este aproape eliminată din play-off-ul pentru grupele Europa League, după 0-4 cu Steaua Roşie Belgrad.

"Şi fotbalul e ca oricare alt domeniu. Nu trebuie să te duci la Bayern sau la Barcelona, că e greu să ajungi la nivelul acela. Hai să luăm nivelul apropiat nouă. Te duci la Ferencvaros sau la Young Boys Berna. Eu aş vedea cum fac ei pregătirea fizică, marketingul, cum au atras spectatorii la stadion. E simplu, aici ar trebui să intervină şi Federaţia, şi Liga. Ar trebui organizat un seminar pe marketing şi scouting. Cluburile ar trebui obligate să aibă departament de scouting", a spus Daniel Stanciu, la Look Sport+.

"La noi, scouting-ul e prin InStat şi Wyscout. Ce departament de scouting, despre ce vorbim? Ferencvaros are şi un avantaj. Hai să luăm cazul CFR-ului, tot respectul pentru patronul Neluţu Varga, că bagă bani. Dar acolo te ajută şi statul, la Ferencvaros. Nu există ca un patron să bage 30 de milioane. Sunt sponsori şi statul te ajută cu o sumă mare, iar tu trebuie să dai 2-3 milioane de euro, e mai uşor", a declarat Vasile Miriuţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri