Ultima oră
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

FOTO | Atletico Madrid, primul antrenament pe Arena Naţională! Simeone: "Vom juca acasă. Este o confruntare foarte echilibrată"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

Atletico Madrid şi Chelsea Londra se înfruntă marţi, de la ora 22.00, pe Arena Naţională, în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Meciul va fi transmis în direct pe Look Sport. Antrenorul echipei madrilene, Diego Simeone, se aşteaptă la o partidă echilibrată, între două echipe valoroase.

Meciul se dispută la Bucureşti în loc de Madrid din cauza restricţiilor legate de pandemie impuse în Spania privind persoanele venite din Marea Britanie.

Cei de la Atletico Madrid au amintiri plăcute de la Bucureşti şi pe Arena Naţională, referindu-se la câştigarea Europa League, în 2012, într-o finală cu Athletic Bilbao, scor 3-0.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20001974/5/atletico-antrenament.jpg

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20001974/3/atletico-antrenament-2.jpg

"Avem de-a face cu un adversar important, cu jucători extraordinari. Este o confruntare foarte echilibrată între două echipe foarte bune. Ne concentrăm pe jocul de mâine şi la nimic altceva. Echipa nu a avut o primă repriză bună împotriva lui Levante, dar a reacţionat foarte bine în partea a doua. Rezultatul nu ne-a avantajat, dar rămân cu partea pozitivă a jocului din weekend.

Ne confruntăm cu o formaţie al cărei antrenor a făcut ca toate echipele sale să joace foarte bine. Mâine vom juca acasă şi avem încredere că Luis Suarez poate înscrie. A trebuit să zburăm patru ore, Chelsea a fost nevoită să zboare şase ore ... Vom juca precum un meci pe teren propriu.

Chelsea este un club foarte puternic financiar care se întăreşte întotdeauna foarte bine. Anul acesta a făcut-o cu fotbalişti tineri şi foarte buni. De la sosirea lui Tuchel, cifrele lor s-au îmbunătăţit mult. Doar privind nivelul celor trei portari pe care îi au poţi observa potenţialul echipei. Atacanţii lor ar putea juca pentru orice echipă din Europa. Întregul lot vorbeşte de la sine", a spus Diego Simeone la conferinţa de presă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20001974/2/simeone-2.jpg

Atletico Madrid este liderul clasamentului din LaLiga. Chelsea ocupă locul 5 în Premier League.

La capitolul absenţe de lot, Diego Simeone nu va putea miza pe Yannick Carrasco, Jose Gimenez şi Hector Herrera. Thomas Tuchel nu-i va avea la dispoziţie pe Thiago Silva, Tammy Abraham, Mason Mount şi Christian Pulisic.

Echipele probabile

Atletico: Oblak - Llorente, Savić, Felipe, Hermoso, Lodi - Koke, Kondogbia, Ñíguez - Félix, Suárez.

Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Zouma, Rüdiger - James, Kanté, Kovačić, Alonso - Mount, Giroud, Werner.

Sursa foto: Twitter Atletico Madrid

mail-share icon Email
viewscnt