Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

FOTO | Budescu e încântat de revenirea lui Alibec în Liga 1! Mesajul mijlocaşului / Gigi Becali e convins că Budescu vine în România doar la FCSB

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 21 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20306591/3/rps3639.jpg

Viitorul lui Constantin Budescu (32 de ani) la echipa saudită Damac este incert, iar o revenire în Liga 1 nu este exclusă. Dorit de Gigi Becali la FCSB, mijlocaşul ofensiv reprezintă o ţintă şi pentru campioana CFR Cluj, după venirea lui Marius Şumudică. Becali s-a declarat încrezător că Budescu va reveni în Liga 1 doar la FCSB.

Cotat la 1,5 milioane de euro, Budescu a venit la Damac în luna februarie, de la Astra Giurgiu, şi a contribuit la salvarea echipei de la retrogradare.

Presa din Arabia Saudită a scris că Damac are probleme financiare şi se va despărţi de jucătorii cu salarii mari, inclusiv de Budescu.

Astăzi, Constantin Budescu a ţinut să-l felicite public pe Denis Alibec după împrumutul la CFR Cluj: "Bine ai revenit, Denis Alibec! Baftă multă, prieten drag!"

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20306591/2/budi-instagram.jpg

"De Budescu nu ştiu. Mi-a spus că, dacă vine, vine la noi. Dar poate se duce şi la Şumudică, se duce unde ia bani. Adică se duce unde îi dă mai mulţi bani şi probabil CFR îi dă mai mulţi bani, că are mai mulţi bani ca mine, sunt mai bogaţi, dau salarii mai mari. (râde) El mi-a spus că, dacă pleacă de acolo, vine la mine. Mi-a zis: 'nea Gigi, îmi dădeau ăştia atâta, matale nu îmi dădeai'. Nu pot să spun, nu ştiu. Dar dacă vine vara asta, probabil că îl ia Şumudică, că îi dă vreo 40-50 de mii pe lună. Eu nu am atâţia bani. (râde) Păi, da, îl ştiu pe Budescu, dar nu îi dau eu 40 de mii pe lună, că nu sunt nebun", a spus Gigi Becali la DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele