Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

FOTO | Dinamo a prezentat noul echipament! Mesajele speciale inserate pe tricoul de joc

Dinamo Publicat pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19518756/1/dinamo-craiova.jpg

Dinamo a prezentat design-ul noului echipament, pe care jucătorii l-au purtat în premieră în meciul cu Universitatea Craiova, de duminică. Tricourile au fost realizate de către acelaşi sponsor tehnic ca în ultimele două sezoane, dar au fost inscripţionate mesaje speciale.

Noul echipament de joc nu le-a purtat noroc ‘câinilor roşii’, care au pierdut meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-1, pe Arena Naţională.

"Noul tricou de joc reflectă culorile tradiţionale ale clubului, alb şi roşu, partea din faţă fiind albă cu o bandă verticală centrală în roşu care conţine un model geometric, ton pe ton", se arată într-un comunicat de presă al partenerului tehnic Macron.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19518756/2/dinamo-echipament-nou.jpg

"FCD în ADN", anul înfiinţării clubului şi celebrul îndemn al regretatului Cătălin Hîldan, "HAI SĂ LE ARĂTĂM ĂSTORA CE ÎNSEAMNĂ DINAMO" sunt inserate pe tricoul de joc al echipei din Ştefan cel Mare pentru partidele programate în Liga 1 şi în Cupa României.

Foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele