Ultima oră
EXCLUSIV | Situaţia se complică  la Craiova, după accidentarea lui Koljic. Ce se întâmplă la echipă, după începutul aproape perfect de sezon EXCLUSIV | Situaţia se complică la Craiova, după accidentarea lui Koljic. Ce se întâmplă la echipă, după începutul aproape perfect de sezon
Marius Croitoru l-a desfiinţat pe arbitrul Horaţiu Feşnic: ”N-ai ce căuta la Liga 1! E prea mult!” Marius Croitoru l-a desfiinţat pe arbitrul Horaţiu Feşnic: ”N-ai ce căuta la Liga 1! E prea mult!”
Hermannstadt - Universitatea Craiova se joacă ACUM pe Look Sport+. Partidă tensionată la Mediaş. Multe faulturi şi mulţi nervi Hermannstadt - Universitatea Craiova se joacă ACUM pe Look Sport+. Partidă tensionată la Mediaş. Multe faulturi şi mulţi nervi
Reacţie orgolioasă din tabăra UTA-ei după victoria cu Botoşani: ”Am arătat că suntem o echipă mare!” Reacţie orgolioasă din tabăra UTA-ei după victoria cu Botoşani: ”Am arătat că suntem o echipă mare!”
Meci dramatic în Serie A! Inter era condusă cu 2-0 în minutul 62, dar apoi a urmat o cursă de urmărire spectaculoasă Meci dramatic în Serie A! Inter era condusă cu 2-0 în minutul 62, dar apoi a urmat o cursă de urmărire spectaculoasă
Victorie la scor de neprezentare pentru Chelsea, în deplasare, cu Burnley Victorie la scor de neprezentare pentru Chelsea, în deplasare, cu Burnley

FOTO | Echipa lui Mititelu şi-a schimbat sigla!

Liga II Publicat pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19493090/2/fc-u-craiova.jpg

Echipa lui Adrian Mititelu nu mai are nevoie să folosească numele Universitatea Craiova, iar acest lucru a venit la pachet şi cu schimbarea siglei. Mai nou, pe ea scrie FC Universitatea 1948. Patronul oltenilor a declarat că nu se o bătălie pierdută, ci din contră. Şi-a motivat toate ideile pe contul personal de Facebook.

Nu am pierdut niciun proces, dimpotrivă am caştigat o primă bătălie în cadrul acestui proces!

În procesul în care ne judecăm cu Clubul Sportiv condus de Badea cu privire la folosirea mărcilor ce au legatură cu Universitatea Craiova, Clubul Sportiv de Drept Public condus de Badea a introdus o cerere de ordonanţă preşedinţială prin care a solicitat să suspende până la terminarea procesului dreptul nostru de a folosi următoarele :

– numele Universitatea Craiova

– numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sau alte nume asociate
– sigla/ emblema (leul)

Instanţa i-a admis numai primul capăt şi anume acela de a nu mai folosi numele simplu de „Universitatea Craiova”. Pentru celelalte doua capete, acelea de a nu mai folosi numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA şi sigla, instanţa i-a respins cererea.

Mentionăm că decizia este executorie, dar poate fi atacată cu apel. Prin urmare, nu există nicio decizie care să afecteze activitatea noastră în acest moment”, a scris Mititelu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19493090/1/fc1.jpg

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele