Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

FOTO | Echipa lui Mititelu şi-a schimbat sigla!

Liga II Publicat pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19493090/2/fc-u-craiova.jpg

Echipa lui Adrian Mititelu nu mai are nevoie să folosească numele Universitatea Craiova, iar acest lucru a venit la pachet şi cu schimbarea siglei. Mai nou, pe ea scrie FC Universitatea 1948. Patronul oltenilor a declarat că nu se o bătălie pierdută, ci din contră. Şi-a motivat toate ideile pe contul personal de Facebook.

Nu am pierdut niciun proces, dimpotrivă am caştigat o primă bătălie în cadrul acestui proces!

În procesul în care ne judecăm cu Clubul Sportiv condus de Badea cu privire la folosirea mărcilor ce au legatură cu Universitatea Craiova, Clubul Sportiv de Drept Public condus de Badea a introdus o cerere de ordonanţă preşedinţială prin care a solicitat să suspende până la terminarea procesului dreptul nostru de a folosi următoarele :

– numele Universitatea Craiova
– numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sau alte nume asociate
– sigla/ emblema (leul)

Instanţa i-a admis numai primul capăt şi anume acela de a nu mai folosi numele simplu de „Universitatea Craiova”. Pentru celelalte doua capete, acelea de a nu mai folosi numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA şi sigla, instanţa i-a respins cererea.

Mentionăm că decizia este executorie, dar poate fi atacată cu apel. Prin urmare, nu există nicio decizie care să afecteze activitatea noastră în acest moment”, a scris Mititelu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19493090/1/fc1.jpg

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele