Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

FOTO | Larisa Iordache s-a vaccinat anti-Covid-19

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20002721/4/ior-1.jpg

La Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino" a început campania de vaccinare împotriva COVID-19 a componenţilor loturilor olimpice. Primii sportivi pe care echipa medicală a COSR i-a programat saptamâna trecută la vaccinare au fost înotătorii şi săritorii în apă, iar luni a fost rândul gimnastei Larisa Iordache.

De asemenea, şi antrenorii Larisei, Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, au primit serul împotriva coronavirusului.

 
 "Larisa se află în plină pregătire pentru concursul de calificare la JO Tokyo 2020, competiţia europeană de la Basel, din aprilie. Vaccinul de azi nu a împiedicat-o să intre în sala de antrenament şi să ne zâmbească la finalul zilei, şi ea, şi antrenorii! Succes, Larisa! Încredere, Team Romania te aşteaptă în echipă!  Tot azi au fost vaccinate persoane din staff-ul naţionalelor de fotbal şi a lotului olimpic de judo. Echipa medicală a COSR va continua să înscrie componenţii loturilor olimpice la vaccinare", a anunţat COSR.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20002721/2/ior.jpg


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele