Ultima oră
Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid pe canalele LOOK. Midtjylland - Slavia Praga, de la ora 22:00, pe LOOK PLUS. Echipele de start Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid pe canalele LOOK. Midtjylland - Slavia Praga, de la ora 22:00, pe LOOK PLUS. Echipele de start
Presa a pictat frumos în cuvinte victoria Simonei Halep cu Irina Begu. ”Marea favorită a turneului a trecut mai departe” Presa a pictat frumos în cuvinte victoria Simonei Halep cu Irina Begu. ”Marea favorită a turneului a trecut mai departe”
A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua” A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua”
Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut
KuPS, un adversar facil, dacă este tratat de CFR cu seriozitate. Formă bună în campionat, dar lot de nivelul Ligii 2 din România KuPS, un adversar facil, dacă este tratat de CFR cu seriozitate. Formă bună în campionat, dar lot de nivelul Ligii 2 din România
Antrenorul lui KuPs recunoaşte superioritatea celor de la CFR Cluj. ”Au o echipă bună, cu jucători foarte buni, aşa că nu pot alege un singur jucător” Antrenorul lui KuPs recunoaşte superioritatea celor de la CFR Cluj. ”Au o echipă bună, cu jucători foarte buni, aşa că nu pot alege un singur jucător”

FOTO: Petrece de final de sezon la Hermannstadt, cu Anamaria Prodan şi Ruben Albes în prim plan. ”Nu mă interesează banii ! Sunt fericită pentru ei”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19442912/7/deb.jpg

Înainte de pandemie, situaţia la Hermannstadt părea neagră, echipa fiind la un pas de retrogradare şi cu probleme financiare. Venirea Aneimaria Prodan şi aducerea lui Ruben Albes pe banca tehnică i-a resuscitat pe ardeleni, care de la restartul Casa Liga 1 au avut o serie excelentă de rezultate, ce i-a dus pe locul secund la final de play-out.

Şi cum după faptă şi răsplată, echipa şi conducerea au organizat o mică petrecere, iar înainte s-au întâlnit cu un grup de fani, cu care au făcut poze şi le-au oferit autografe.

Anamria Prodan a declarat la fericitul eveniment: ”Nu mă interesează banii! Sunt fericită pentru ei, pentru că au arătat perfect. Au muncit! Au arătat fotbal! Pentru noi toţi, ei sunt campionii returului!!! Va iubesc!!! Mulţumesc tuturor care au fost alături de noi în aceasta încercare se a salva echipa şi de a juca un fotbal incredibil de frumos! Suntem o familie se vis şi vom atata ca asta este doar începutul!”

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19442912/2/p2.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele