Ultima oră
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"

FOTO | U Craiova, replică dură pentru MM Stoica: "Un fariseu care s-a vândut pentru arginţi. Menirea lui este să behăie la comandă!". Cum a răspuns oficialul FCSB

Superliga Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19496571/2/stoi.jpg

 
UPDATE: Mihai Stoica a postat pe pagina personală de Facebook o replică dură, în stilul caracteristic, în care ironizează echipa olteană.

”Punct de vedere oficial al unui club care să conţină atâtea inepţii şi jigniri n-am mai văzut. Doar că au comis o eroare incomensurabilă. Fotografia asta e făcută în 2009, la câteva secunde după câştigarea titlului cu Unirea Urziceni. CSU n-are de unde să ştie cum e să plângi de bucurie. Pentru că CSU n-a câştigat titlul, deşi trebuia doar să bată acasă pe CFR.

A condus, dar n-a bătut
Nici egal n-a prea făcut.

De acolo, ştie Sorin Cârţu, doar că el a câştigat cu Universitatea originală. În dublă calitate. Şi eu ştiu cum e pentru că am câşigat 5. Cel cu plânsul şi-ncă 4. La jigniri nu mai răspund, m-am maturizat şi am schimbat registrul.

P.S. Costum elegant, spre slim. Nod la cravată neglijent artistic. Tunsoarea îmi deteriora imaginea...✂️

 
-------------------------------------------------
 
Universitatea Craiova a publicat, marţi, un mesaj prin care l-a atacat frontal pe Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB care se află într-un conflict de la distanţă cu gruparea olteană.
 
Clubul lui Mihai Rotaru, prin pagina de facebook, a făcut referire la o declaraţie mai veche a lui Mihai Stoica, dată în momentul în care actualul oficial de la FCSB se afla în război cu Gigi Becali, pentru a-i răspunde pe măsură lui MM:"Să răspunzi la o ironie cu o mârlănie înseamnă că nici cei 7 ani de acasă şi nici programele de reeducare nu şi-au atins scopul. Să ajungă un fariseu, care toată viaţa s-a vândut pentru arginţi, să vorbească de Universitatea Craiova, înseamnă ca oficialul FOTBAL CLUB FCSB S.A. (societate înfiinţată în 2003 odată cu uzurparea locului de Liga 1 al echipei Steaua Bucureşti) reuşeşte să ridice ipocrizia la rang de artă. Dar ce să ceri de la cineva a cărui menire în cadrul clubului este sa behăie la comandă?
 
fcsbnuesteaua şi nu are cum să fie având în vedere calitatea morală a celui din poză", au scris oltenii, alături de o poză cu citatul celebru oferit în trecut de Mihai Stoica: "Dacă aş avea de ales între a locui într-o cutie de carton sau a avea nenorocirea de a lucra alături de Becali, aleg fără ezitare prima variantă!"

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19496571/1/mm.jpg

 
"Dacă au remarcat specialiştii prin emisiuni asta, eu îmi prezint scuzele. Dar poate n-au remarcat. Au remarcat altele şi mulţi suporteri stelişti mi-au cerut să răspund avalanşei de jigniri emanată de cei sus-menţionaţi. Sau celor de pe la Craiova. N-am s-o fac. Nu pot răspunde unor lătrăi care se gudură când mă văd şi mă înjură după ce plec, după cum nu pot răspunde reprezentanţilor unui club de-o vârstă cu băiatul lui Leo Messi. Thiago Messi Roccuzzo pe numele complet. Universitatea Craiova are meci mâine. La Slatina", a fost mesajul lui MM care a atras reacţia dură a oltenilor.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele