Ultima oră
VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. Baia Mare - Poli Iaşi 3-1. Petrolul - FC U Craiova, de la 18:45, pe Look Sport+. Mioveni - Rapid, de la 21:30
VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. Baia Mare - Poli Iaşi 3-1. Petrolul - FC U Craiova, de la 18:45, pe Look Sport+. Mioveni - Rapid, de la 21:30
Marius Copil, eliminat în primur tur al turneului challenger de la Bucureşti Marius Copil, eliminat în primur tur al turneului challenger de la Bucureşti
Adrian Porumboiu, convins că Rednic e varianta cea mai bună pentru Dinamo: ”Nu-i găseşti hibe în ceea ce priveşte calitatea profesională de antrenor” Adrian Porumboiu, convins că Rednic e varianta cea mai bună pentru Dinamo: ”Nu-i găseşti hibe în ceea ce priveşte calitatea profesională de antrenor”
VIDEO | Robert Lewandowski a primit Gheata de Aur, după un sezon fabulos la Bayern Munchen VIDEO | Robert Lewandowski a primit Gheata de Aur, după un sezon fabulos la Bayern Munchen
Hagi, despre meciul cu Sepsi: ”E un meci de Cupa României, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc”
Hagi, despre meciul cu Sepsi: ”E un meci de Cupa României, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc”
VIDEO | FC Voluntari, prima echipă calificată în optimile de finală ale Cupei României VIDEO | FC Voluntari, prima echipă calificată în optimile de finală ale Cupei României

FOTO & VIDEO | Gică Hagi şi Gică Popescu, alături de Fatih Terim la Istanbul, pentru un documentar despre Galatasaray

Fotbal Publicat de Andrei Ionascu pe 4 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20275854/1/hagi-popescu-terim.jpg

Gică Hagi şi Gică Popescu au mers la Istanbul, fiind invitaţi pentru un documentar despre marile momente ale clubului Galatasaray şi despre antrenorul Fatih Terim. Cei trei au retrăit clipele de glorie, câştigătoarea Cupei UEFA şi a Supercupei Europei, în 2000.

Gică Hagi (56 de ani) şi Gică Popescu (53 de ani) au fost antrenaţi de către Fatih Terim (67 de ani) la Galatasaray în perioada 1997-2000.

Hagi şi Popescu au câştigat împreună în Turcia trei campionate, două Cupe, dar şi Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

„Legendele noastre, Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu, care au un loc special în istoria clubului nostru, au vizitat cantonamentul lui Galatasaray astăzi. Hagi şi Popescu au urmărit, împreună cu Terim, meciurile de pregătire”, a fost mesajul postat de club pe Twitter.

Hagi şi Popescu s-au întâlnit şi cu Arda Turan, mijlocaşul descoperit de Hagi în 2005, când „Regele” o antrena pe Galatasaray.

“DOUA DECENII, DAR PARCA A FOST IERI

Sâmbătă şi duminică am dat, alături de Gică Hagi, timpul înapoi. Am fost invitaţi la Istanbul pentru un documentar despre marile momente ale lui Galatasaray şi despre antrenorul nostru Fatih Terim. A fost o mare plăcere şi o mare onoare să ne revedem. Ca de fiecare dată când ne întoarcem acolo. Ca de fiecare dată când retrăim momentele de atunci.

Au trecut 21 de ani de când am cucerit Cupa UEFA. Dar ne-am simţit, eu şi Gică, de parcă totul a fost ieri.

Apropo de „ieri”. Ieri, 3 iulie, s-au împlinit 27 de ani de la marea victorie contra Argentinei, acel istoric 3-2, la World Cup 94. Ne-am bucurat că această zi am petrecut-o din nou împreună!”, a scris Gică Popescu pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele