Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Francesco Bagnaia va pleca primul în Marele Premiu de la Misano. Cursa se vede în direct pe Look Sport 3 Motors

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20399372/1/bagg.jpg

Francesco Bagnaia s-a impus în calificările Marelui Premiu al statului San Marino. Pilotul italian al celor de la Ducati a reuşit să seteze un nou record al traseului.

Pe locul secund s-a clasat Jack Miller, un alt pilot al constructorului italian, în timp ce ultima linie va fi ocupată de Fabio Quartararo, liderul clasamentului general a căzut în turul decisiv, dar a reuşit să termine pe o poziţie bună, care îi permite să spere la victorie şi implicit la distanţarea faţă de rivalii la titlu.

 

Cursele de la Misano se văd sâmbătă, de la ora 12:00, în direct pe Look Sport 3 Motors.

Marele Premiu al statului San Marino din sezonul trecut a adus un învingător surpriză: Franco Morbidelli. Pilotul celor de la Yamaha Petronas are însă parte de o stagiune sub aşteptări, prinzând cu greu punctele.

Configuraţia traseului avantajează modelele Yamaha şi astfel Quartararo ar putea să aibă câştig de cauza în faţa urmăritorilor de la Ducati, care au dat lovitura duminica trecută, pe circuitul de la Aragon.

Etapa trecută a strâns situaţia la general, dar diferenţele rămân mari

Francesco Bagnaia a reuşit prima victorie la MotoGP. El s-a impus în Marele Premiu al Aragonului, într-o cursă spectaculoasă transmisă în direct pe Look Sport 3 Motors. Ducati a dat lovitura pe un traseu antiorar, care nu avantajează deloc caracteristicile prototipului italian, dar seria modestă de pe circuitul din Alcaniz s-a spart duminică, când constructorul a obţinut al doilea succes din istorie pe acest traseu.

Bagnaia a avut un duel palpitant cu Marc Marquez, cei doi s-au depăşit de foarte multe ori, iar multiplul campion mondial şi-a depăşit adversarul de trei ori în ultimul tur, pe virajele 1, 5 şi 12, dar nu a reuşit să închidă la timp şi astfel a fost nevoit să să mulţumească cu locul secund, clasare care înseamnă al 98-lea podium din carieră. Pe locul al treilea a terminat Joan Mir, de la Suzuki.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele