Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Frăsinescu, după meciul 400 în Liga 1. ”Da, am suferit destul de mult în ultimul timp”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19404360/3/fra.jpg

Poli Iaşi a obţinut prima victorie în play-out-ul din Casa Liga 1, după trei eşecuri la rând. Echipa lui Mircea Rednic a câştigat confruntarea din etapa a 6-a, din deplasare cu Chindia Târgovişte, cu 2-0. Primul gol al partidei a fost înscris în prima parte.

Cosmin Frăsinescu a atins 400 de meciuri în prima ligă de fotbali a României azi. Fundaşul moldovenilor are o cifră impresionantă, care nu a mai fost atinsă din anul 2017, când Vasile Maftei intra in ”Clubului Vigu”, numit după Iosif Vigu, primul fotbalist care a jucat 400 de partide în prima ligă din România.

Frăsinescu (35 de ani) şi-a început cariera la Minaru Baia-Mare, iar în 2007 a fost transferat de Gloria Bistriţa, care l-a cedat la defuncta Forex Braşov şi mai apoi la azerii de la Kazar Lankaran, fiind singura formaţie din străinătate pentru care fundaşul a jucat. A urmat revenirea la Gloria, care între timp a părăsit primele ligi, după care a semnat cu cei de la Gaz Metan, unde a stat până în 2014, când l-a achiziţionat Universitatea Craiova, care l-a cedat un an mai târziu gratuit, celor de la Iaşi, unde evoluează şi în prezent, fiind căpitanul echipei.

"Da, am suferit destul de mult în ultimul timp şi ne bucurăm că am câştigat azi. A fost o căldură infernală. Având în vedere că am jucat din 3 în 3 zile, mi se pare inuman să fim programaţi printre primii. Am avut şi şansă în seara asta, dar am şi jucat mai bine decât adversarul şi sperăm ca de aucm înainte să mergem tot aşa pentru că avem mare neviue de puncte.
 

Asta spune multe desore puterea grupului, ne-am ambiţionat foarte mult. Nu a fost un ritm extraordinar, dar facem şi noi ce putem în codiţiile actuale şi încercăm să adunăm cât mai multe puncte. Apropo de ce ai zis mai înainte, colegii şi staff-ul administrativ s-au pregătiti foarte tare, să îmi ureze, să îmi încununeze acest număr şi le mulţumesc mult pe această cale.

Iau fiecare meci şi fiecare meci e ca un bonus şi obiectivul principal este să rămânem în LŞIga 1, apoi mai vedem", a spus Cosmin Frăsinescu, la finalul meciului cu Chindia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele