Ultima oră
Veşti excelente din tenis. Roland-Garros s-ar putea juca cu spectatori. Care sunt condiţiile Veşti excelente din tenis. Roland-Garros s-ar putea juca cu spectatori. Care sunt condiţiile
Prima plecare importantă de la Dinamo. ”Astăzi ne luăm la revedere” Prima plecare importantă de la Dinamo. ”Astăzi ne luăm la revedere”
Dorinel Munteanu, dezamăgit după ce a fost eliminat de pe banca tehnică a celor de la CSM Reşiţa. Cui are să îi facă reproşuri Dorinel Munteanu, dezamăgit după ce a fost eliminat de pe banca tehnică a celor de la CSM Reşiţa. Cui are să îi facă reproşuri
Contra nu crede că Ianis Hagi trebua să se transfere la Rangers. Unde îl vedea mai bine fostul selecţionar Contra nu crede că Ianis Hagi trebua să se transfere la Rangers. Unde îl vedea mai bine fostul selecţionar
Ziua şi imaginea emoţionantă în Premier League. Mesajul transmis azi de jucătorii lui Chelsea
Ziua şi imaginea emoţionantă în Premier League. Mesajul transmis azi de jucătorii lui Chelsea
”Vrea să antreneze naţionala, Beşiktaşul şi Rapidul vreo 10 ani, dar momentan trebuie să ia o pauză, să-şi revizuiască atitudinea faţă de ce vrea el în viaţă”. Daniel Pancu, ”pus în cap” de un fost rapidist ”Vrea să antreneze naţionala, Beşiktaşul şi Rapidul vreo 10 ani, dar momentan trebuie să ia o pauză, să-şi revizuiască atitudinea faţă de ce vrea el în viaţă”. Daniel Pancu, ”pus în cap” de un fost rapidist

Fratele antrenorului Petre Grigoraş a murit după ce a fost infectat cu COVID-19!

Fotbal Publicat pe 31 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19320856/1/petre-grigoras.jpg

Petre Grigoraş (55 de ani) trece printr-un moment foarte trist! Fratele antrenorului a murit luni, din cauza COVID-19. Nu a putut să meargă la înmormântare, fiind acasă, la Constanţa. Decesul s-a produs în Bacău.

Petre Grigoraş antrenează la Suceava, locul din România care a fost cel mai puternic lovit de pandemie. Din fericire pentru el, a apucat să plece din oraş după suspendarea Ligii 3.

Trăiesc foarte prost această perioadă. Ieri (n.r. luni) mi-a murit un frate de coronavirus, am şi alte probleme. El era în Zemeş, (n.r. o comună de lângă Moineşti), în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. Astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viaţa.

Eu sunt în Constanţa acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât şi o parte dintre fotbalişti care erau din alte localităţi. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la club deocamdată nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajaţi. Dar sigur că există o stare de teamă.

Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranţă”, a declarat Petre Grigoraş pentru doarromania.ro.

Situaţia COVID-19 în România

Marţi dimineaţă, România a înregistrat al 69-lea deces din cauza coronavirusului. Numărul ar putea creşte în următoarele zile, pentru că în acest moment ţara noastră are peste 2.000 de oameni infectaţi.

La nivel mondial, sunt peste 800.000 de îmbolnăviri şi peste 38.000 decese.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele