Ultima oră
Cristina Pîrv vine la Look Sport LIVE, marţi, de la 16:00, pe Look Plus şi online Cristina Pîrv vine la Look Sport LIVE, marţi, de la 16:00, pe Look Plus şi online
Thiago Alcantara ratează următoarele meciuri ale lui Liverpool. Klopp: "Încă nu este pregătit" Thiago Alcantara ratează următoarele meciuri ale lui Liverpool. Klopp: "Încă nu este pregătit"
AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!" AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!"
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"

FRF neagă faptul că Mihai Stoichiţă ar fi fost în vestiarul FCSB-ului în pauza finalei Cupei României

Cupa României Publicat pe 29 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19435687/1/rps5704.jpg

FRF a negat faptul că directorul tehnic Mihai Stoichiţă ar fi fost în vestiarul FCSB-ului la pauza meciului din finala Cupei României, cu Sepsi. Forul a emis un comunicat de presă prin intermediul căruia a anunţat că Mihai Stoichiţă, la fel ca ceilalţi oficiali, a urmărit partida de la una din tribunele Stadionului ”Ilie Oană”.  

”Directorul Tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, nu a interacţionat cu jucătorii niciunei echipe până la festivitatea de premiere desfăşurată după fluierul final.

Domnul Mihai Stoichiţă a vizionat partida de la tribuna 0, alături de celelalte persoane din delegaţia FRF, şi nu a fost deloc prezent la vestiare.

Delegaţiile celor două formaţii au urmărit partida de la zona VIP, fiecare club având rezervată o lojă.

La pauza meciului, domnul Mihai Stoichiţă a fost prezent în biroul echipei de organizare a finalei Cupei României, alături de celelalte persoane din delegaţia FRF”, a anunţat FRF.

În presă apăruse informaţi că Mihai Stoichiţă a fost în vestiarul FCSB-ului şi le-ar fi spus jucătorilor: ”Vouă chiar nu vă e ruşine? Nu jucaţi nimic! Susţineţi că sunteţi Steaua? Nu se vede! Vă faceţi de râs! Chiar nu puteţi mai mult?”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele