Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20557391/1/rom.jpg

Oficialii FRF se află în căutări acerbe pentru găsirea unui nou selecţioner. După ce avansaseră puternic discuţiile cu Ladislau Boloni, lucrurile au intrat în impas. Apoi s-au reorientat către Edi Iordănescu şi Adrian Mutu.

Totul ar fi din cauza faptului că în contractul viitorului selecţioner vor să introducă o clauză conform căreia poate fi demis, dacă nu va câştiga grupa din Nations League. O misiune nu tocmai uşoară, având în vedere rezultatele României din ultimii mulţi ani. Aceeaşi clauză ar fi avut-o pe masă şi Boloni.

Andrei Vochin a dezvăluit că cei de la FRF negociează cu cei trei tehnicieni simultan, dar favorit a rămas Ladislau Boloni.

 ''Se continuă tratativele cu Boloni, s-au reluat. Speră să incheiem cât mai repede. Dar s-au deschis tratativele şi cu Adi Mutu şi Edi Iordănescu. Pentru că se avansează în timp şi de asta s-a preferat să se ia pulsul şi din altă parte. Boloni rămane titular. Echipa de negociere ştie măcar care e situaţia. S-a vorbit şi cu Edi şi cu Mutu. Asta ca să te asiguri că, în caz de un răspuns negativ, nu o iei de la zero.

Sigur i s-a comunicat lui Boloni un deadline pentru că până la urma e vorba şi de bun simţ... Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu eu. Favorit în momentul acesta este Boloni, după... Nu pot să spun cine e după. Există avantaje şi dezavantaje la fiecare!'',
a declarat Andrei Vochin pentru Telekomsport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri