Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Frustrare la CFR Cluj, după eşecul de la Botoşani. Manea: "Trebuia să fim mai inspiraţi" / Bordeianu: "Am avut ghinion. Am dat toate golurile cu FCSB"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 11 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20391251/1/fc-botosani-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-11-09-2021-1.jpg

FC Botoşani a câştigat meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a opta din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport + şi www.primaplay.ro. A fost prima partidă pentru Dan Petrescu pe banca tehnică a CFR-ului, după revenirea la Cluj. Campioana ultimelor patru sezoane a suferit primul eşec din acest campionat.

Singurul gol al meciului a venit în minutul 72. Herve Kage a reuşit o lovitură de cap din centrul careului. A fost centrarea perfectă a lui Ongenda, din banda stângă. Este primul gol al congolezului Kage (32 de ani) în Liga 1.

CFR Cluj rămâne lider în clasamentul Ligii 1, cu 21 puncte. FC Botoşani a urcat pe locul 3, cu 17 puncte.

În runda următoare, CFR Cluj va juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova, iar FC Botoşani merge la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo. Înaintea partidei din Liga 1, CFR Cluj va juca joi în grupele UEFA Europa Conference League, în Cehia, cu Jablonec, de la ora 22:00.

"Cred că în ultimii 30 de metri trebuia să fim mai inspiraţi şi să băgăm mingea în poartă. Este bine că ne-am creat destul de multe ocazii, dar trebuie să muncim mai mult. Trebuie să mergem şi să câştigăm în Cehia. Ne lipsesc nişte jucători cu calitate, Denis (Alibec), Billel (Omrani), dar trebuia să câştigăm şi aşa, pentru că avem un lot puternic. Nu aveam voie să pierdem astăzi! Dar mergem înainte şi suntem destul de bine, pentru că rămânem pe primul loc. De obicei, facem egal la Botoşani şi câştigăm în play-off. Sper să fie la fel şi anul ăsta", a spus Cristi Manea.

Bordeianu: "Am avut ghinion. Cred că am dat toate golurile în meciul cu FCSB"

Mijlocaşul Mihai Bordeianu (29 de ani) a jucat primul meci după revenirea la CFR Cluj. Bordeianu a câştigat patru titluri consecutive cu CFR.

"Primul meu meci după reîntoarcere, dar nu ştiu... cred că toată lumea aştepta ca CFR să facă un pas greşit. Cred că a venit după un joc bun al nostru, cel puţin în repriza a doua am fost mult peste prima repriză. Cred că ne-au dat gol la singura fază pe care au avut-o, dar aşa e fotbalul! Nu contează câte ocazii ai, important e ce scrie la final. Nu ştiu ce n-a mers, cred că fiecare şi-a dorit să câştigăm. Cred că am avut şi ghinion, vorbesc de repriza a doua. Debeljuh a avut singur cu portarul, au mai fost ocazii, cred că am dominat. Cred că am dat toate golurile în meciul cu Steaua (n.a. - FCSB).

Trebuie să o luăm de la capăt, pentru că joi ne aşteaptă un meci greu în Cehia, apoi luni un meci la fel de greu cu Craiova. Trebuie să ne adunăm, nu ne aşteaptă timpul, vin meciuri unul după altul. Nu trebuie să căutăm scuze, cine a fost plecat la naţională, cine s-a accidentat. Suntem o lot destul de mare şi valoros, suntem CFR Cluj, campioana, nu trebuie să căutăm scuze. Orice meci trebuie să-l câştigăm, nu plec de la ideea că o competiţie e mai importantă decât alta", a declarat Mihai Bordeianu.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20391251/2/clasament-cfr.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele