Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

Fundaşul dorit cu insistenţă de FCSB devine liber de contract în acestă vară

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20112338/1/ste.jpg

Fundaşul lateral al celor de la Sepsi, Florin Ştefan (24 de ani) ar putea deveni liber de contract în această vară. Cornel Şfaiţer, oficialul covăsnenilor a mărturisit că negocierile privind un nou acord sunt deocamdată în impas şi astfel fotbalistul are şanse mari să plece la echipa care s-a calificat de pe locul 4 în play-off-ul din Casa Liga 1.

FCSB l-a dorit cu insistenţă pe Ştefan, după Campionatul European U-21 din 2019, acolo unde a fost om de bază în angrenajul lui Mirel Rădoi. Gigi Becali a fost dispus să plătească un milion de euro.

Toni Petrea îi are pe postul de fundaş stânga în acest moment pe Risto Radunovic, Ionuţ Panţîru şi Aristidis Soiledis, ultimul urmează să plece în această vară.

„Florin Ştefan, din păcate, avut şi o accidentare, dar a avut şi şansa de a reveni. Chiar dacă sunt jucători la final de contract, li s-a oferit şansa de a juca. A fost şi cazul lui Ştefan, chiar dacă nu a semnat prelungirea contractului.

Eu zic că e o oportunitate rară în fotbalul românesc să ai banii la zi şi să fii motivat financiar. Nu trebuie decât să ai tu linişte şi să joci. Aici a depins numai de Florin.

Noi ne-am făcut datoria faţă de Florin Ştefan. I-am făcut o propunere. Din punctul ăsta de vedere a avut linişte financiară şi nu depinde decât de dânsul”
, a spus managerul general al celor de la Sepsi, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele