Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Fundaşul dorit de FCSB ia drumul Italiei. Suma pentru care pleacă e infimă, 100.000 de euro

Superliga Publicat pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19486698/1/rps0120.jpg

Bradley de Nooijer ar putea în cele din urmă că plece de la Viitorul, dar nu la FCSB, ci în Italia, la Entella, echipă din Serie B. O publicaţie din ”Peninsulă” anunţă că fundaşul adus în România de Gică Hagi îl vrea împrumut, dar constănţenii nu vor să îl cedeze gratis, ci pe 100.000 de euro.

Conform informaţiilor strânse de SerieBnews.com, Entella e foarte interesată de fundaşul lateral olandez Bradley de Nooijer. Entella doreşte să-l împrumute şi să introducă o clauză prin care-l poate transfera definitiv. Viitorul ia în calcul mutarea, dar cere 100.000 de euro pentru împrumutul jucătorului.

Preşedintele Gozzi de la Entella nu doreşte să plătească, dar se ia în calcul vânzarea golgheterului De Luca, pentru a îndeplini cerinţele clubului condus de starul român Gheorghe Popescu (n.r. - preşedintele Viitorului)", a notat SerieBnews.com, citată de TelekomSport.

De Nooijer a crescut la juniorii celor de la Sparta Rotterdam şi a ajuns în Casa Liga 1 acum trei ani, după o experienţă la Dordrecht. De atunci, De Nooijer a strâns 99 de meciuri pentru fosta campioană a României, oferind şapte pase decisive.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele