Ultima oră
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA

Gabi Iancu ia în calcul revenirea în Casa Liga 1, la fix un an de la transferul la Akhmat Grozny: ”Nu exclud o echipă din play-off”

Stranieri Publicat pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20562676/1/gabi-iancu-viitorul.jpg

La 27 de ani, Gabi Iancu evoluează în Rusia, la Akhmat Grozny, echipă de primă ligă. Atacantul nu a avut cele mai bune statistici în acest sezon până acum, reuşind să marcheze doar două goluri în cele şapte meciuri în care a fost utilizat. În plus, şase dintre apariţii au fost bifate în campionat, unde nu a adunat mai mult de 60 de minute.

Gabriel Iancu a discutat cu cei din club şi ia în calcul chiar şi revenirea în România, dar nu oriunde, ci la o echipă din play-off, sub formă de împrumut.

Am purtat mai multe discuţii cu antrenorul şi oamenii din club şi am încercat să găsim împreună o soluţie. Nu ne-am certat, nici pe departe, doar că antrenorul are nevoie de un mijlocaş central şi consideră că eu aş putea juca acolo. De aceea am şi fost folosit destul de puţin în ultima perioadă. Pentru că nu mă pot adapta să joc mijlocaş central, sincer.

Am fost eu vârf, al doilea vârf, număr 10, extremă dreapta şi stânga, nu e problemă! Tot ce ţine de zona ofensivă îmi e uşor să fac. Şi sunt şi eficient. Uneori oportunist, marchez. Însă la mijocul terenului chiar nu am cum, să încep la 27 de ani…

Cea mai bună soluţie, în mod clar, ar fi un împrumut până la vară. În speranţa că eu pot în perioada asta să joc meci de meci iar echipa să se echilibreze pe posturi şi din vară să intru în ritm pe posturile mele, ca să zic aşa. Există şi varianta unui transfer definitiv, dar vedem zilele acestea.

Nu exclud o echipă din play-off-ul Ligii 1, dacă şi salariul îmi rămâne acelaşi, plătit parţial sau în totalitate de Akhmat. Îţi spun foarte sincer, fix acum mă simt cel mai puternic din toate punctele de vedere şi simt că e momentul că pot să demonstrez multe. Să arăt cum gândesc fotbalul acum şi să ofer tot ce am mai bun. Sunt gata mental, sunt bine din punct de vedere fizic…

Uite, în 2020 am jucat la naţională, am debutat. Dar dacă nu am mai fost titular la club, am lipsit după aceea. Acum e momentul să revin, sunt sigur de asta, e o campanie nouă, mai trebuie doar să găsesc opţiunea cea mai potrivită la club”, a spus Gabriel Iancu pentru PlaySport.

Gabi Iancu a devenit, în urmă cu exact un an, jucătorul ruşilor de la Akhmat Grozny, care au plătit 500.000 de euro pentru transferul golgheterului de la fosta Viitorul Constanţa.

Înaintea transferului în Rusia, Iancu a refuzat o ofertă din Golf, de la Al Ain, considerând că, în ciuda salarului foarte bun, plecarea în Arabia Saudită ar reprezenta îndepărtarea de echipa naţională.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele