Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Gabi Tamaş a fost laudat de un fost antrenor. ”El nu se gândeşte să se protejeze, el intră la antreamente 100%, pshic, fizic, totul”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20171642/1/tamas.jpg

Bogdan Andone a avut numai cuvinte de laudă pentru Gabi Tamaş (37 de ani), cu care a colaborat la FC Voluntari şi pe care speră să îl aibă alături şi la următoarele echipe pe care tehnicianul le va pregăti.

„Tamaş se pregăteşte foarte, foarte bine. Acesta este secretul lui. El nu se gândeşte să se protejeze, el intră la antreamente 100%, pshic, fizic, totul. E incredibil. Mai rezistă mult dacă continuă aşa.

Dacă preiau o echipă la vară şi e pe final de contract, oriunde merg îl iau cu mine! Îl propun direct. E un lider şi este un factor foarte bun din vestiar, e un exemplu pentru toţi cei din vestiar. Simpla lui prezenţă în vestiar zice totul”, a declarat Bogda Andone, pentru Pro X.

Antrenorul a explicat în cadrul unui interviu cum a decurs mandatul său pe banca ilfovenilor, el fiind demis vineri şi înlocuit cu Liviu Ciobotariu.

„Începutul a fost destul de dificil, au venit mulţi jucători noi.Jucătorii erau extrem de afectaţi şi din punct de vedere fizic..  iar pe când am reuşit să ne punem la punct echipa a făcut nişte rezultate bune, eram foarte bine în momentul respectiv. După a venit meciul cu Dinamo, unde am ratat nişte situaţii bune, am pierdut meciul.

La 3 zile meciul cu Sibiu, prima repriză bună, dar după a căzut totul. Ne-a lipsit şansa. Pentru binele echipe e bună decizia, poate era nevoie de un şoc, decizia m-a surprins şi pe mine, asta e clar. A fost decizia clubului, nu a mea. Eu cred că echipa va scăpa de la retrogradare chiar şi fără meciul de baraj. Eu o pun şi pe seama ghinionului tot ce s-a întâmplat.

Am văzut că şi Astra şi-a schimbat antrenorul. O întreagă nebunie. Şi Neagoe a făcut rezultate la Astra. Pratic ce s-a întâmplat şi cu mine, e similar. E dificil, chiar nu pot să înţeleg ce se întâmplă. E păcat!”
, a explicat Andone, pentru Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele