Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Gabi Tamaş anunţă obiectivul echipei sale. ”A fost o situaţie grea la club înainte. Nu mai jucăm fotbal acum, fotbal jucăm de la anul”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20141892/1/rps8459.jpg

FC Voluntari obţine un succes important în lupta pentru salvarea de la retrogradare, în faţa celor de la Viitorul Constanţa, o altă formaţie aflată în mare suferinţă.

Gabi Tamaş (37 de ani) a explicat că obiectivul celor de la FC Voluntari în acest moment este salvarea echipei de la retrogradare şi tot ce contează este obţinerea de puncte, fără a se mai focusa pe joc.

„Noi ne-am atins scopul, acela de a lua puncte. Până la sfârşit, trebuie să acumulâm cât mai multe. Am făcut cu toţii un efort mare azi. A fost o situaţie grea la club înainte. Nu mai jucăm fotbal acum, fotbal jucăm de la anul. Acum ne salvăm şi luăm puncte! Atât ne interesează. Pentru asta jucăm.

(n.r. dacă adversarii meritau o lovitură de pedeapsă) La faza cu Tsoumou nu cred că a fost penalty, a căzut în faţa mea. Spectacol nu facem, că oricum nu avem spectatori. Pe mine mă interesează doar să nu pierd, să nu luăm goluri, pentru că sunt fundaş”, a explicat Tamaş, imediat după meci.

În urma acestui succes, ilfovenii urcă pe locul 10, în timp ce rivalii de azi sunt pe loc de baraj şi au emoţii pentru menţinerea în prima ligă.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele