Ultima oră
Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul"
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"

Gabi Tamaş nu se retrage şi nici nu pleacă de la FC Voluntari. Florin Cernat: "A fost presiune pe el"

FC Voluntari Publicat de Andrei Ionascu pe joi, 19:48
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20240314/1/rps8459.jpg

Gabi Tamaş (37 de ani) a declarat recent că ia în calcul să îşi încheie cariera de fotbalist în această vară. Mai mult, Tamaş a primit deja o ofertă să fie preşedinte executiv la FC Voluntari. Cu toate acestea, fundaşul va mai juca cel puţin un sezon la echipa ilfoveană, aşa cum a anunţat directorul sportiv de la FC Voluntari, Florin Cernat.

În sezonul recent încheiat, Tamaş a jucat în 16 meciuri în Liga 1 pentru FC Voluntari, transferându-se în luna februarie de la U Cluj.

Tamaş este jucătorul cu cea mai bogată experienţă internaţională din Liga 1. Are 67 de selecţii şi trei goluri la echipa naţională. Ultima convocare datează din octombrie 2018, când a jucat în Liga Naţiunilor.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat că fundaşul central este în continuare în atenţia echipei naţionale, în ciuda vârstei înaintate.

"A avut el aşa o pasă, a fost presiune, s-a vorbit foarte mult de noi în ultima perioadă şi de multe altele şi probabil că şi din cauza asta a reacţionat aşa. Dar el va continua cu noi cel puţin un an de acum încolo", a spus Florin Cernat.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele