Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Gabi Tamaş nu se retrage şi nici nu pleacă de la FC Voluntari. Florin Cernat: "A fost presiune pe el"

FC Voluntari Publicat de Andrei Ionascu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20240314/1/rps8459.jpg

Gabi Tamaş (37 de ani) a declarat recent că ia în calcul să îşi încheie cariera de fotbalist în această vară. Mai mult, Tamaş a primit deja o ofertă să fie preşedinte executiv la FC Voluntari. Cu toate acestea, fundaşul va mai juca cel puţin un sezon la echipa ilfoveană, aşa cum a anunţat directorul sportiv de la FC Voluntari, Florin Cernat.

În sezonul recent încheiat, Tamaş a jucat în 16 meciuri în Liga 1 pentru FC Voluntari, transferându-se în luna februarie de la U Cluj.

Tamaş este jucătorul cu cea mai bogată experienţă internaţională din Liga 1. Are 67 de selecţii şi trei goluri la echipa naţională. Ultima convocare datează din octombrie 2018, când a jucat în Liga Naţiunilor.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat că fundaşul central este în continuare în atenţia echipei naţionale, în ciuda vârstei înaintate.

"A avut el aşa o pasă, a fost presiune, s-a vorbit foarte mult de noi în ultima perioadă şi de multe altele şi probabil că şi din cauza asta a reacţionat aşa. Dar el va continua cu noi cel puţin un an de acum încolo", a spus Florin Cernat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele