Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Gabi Tamaş se gândeşte la echipa naţională, deşi are 37 de ani. ”Dacă voi fi într-o formă foarte bună, cine ştie?”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19995392/1/tam.jpg

Gabi Tamaş a debutat pentru FC Voluntari în eşecul de pe teren propriu cu FC Argeş, scor 0-1, în direct pe Look Sport, în etapa a 24-a din Casa Liga 1. Fundaşul în vârstă de 37 de ani a dezvăluit că se gândeşte la un ultim transfer în străinătate, în vară.

Tamaş a intrat în minutul 78 al meciului FC Voluntari - FC Argeş. Malele a înscris singurul gol al meciului, în minutul 17.

Veteranul a declarat că în acest moment nu are nici măcar un fundaş din Casa Liga 1 de care să îi placă şi a recunoscut că se gândeşte încă la echipa naţională, deşi are 37 de ani.

”Niciunul nu-mi place. Nu-mi place de niciunul. Când eram mai tânăr, aveai un Chiricheş, Gardoş. Gardoş de acum nu mai e ăla care s-a transferat în Anglia. Este talentat Chindriş de la Botoşani. Nu mai discut de ei, toată lumea discuta de ei. În ziua de azi, îşi iau nasul la purtare şi nu mai dau totul pe teren. Eu munceam non-stop şi nu-mi luam nasul la portare. Demonstram în teren că merit să fiu lăudat."

(n.r. - despre echipa naţională) Am 37 de ani, dacă voi fi într-o formă foarte bună, cine ştie? Nu poţi să ştii niciodată. Nici nu vreau să fiu a cincea roată la căruţă: "Stai, că nu găsim, hai să-l luăm pe asta!" Ai de unde alege, dar nu-mi place să dau nume. Sunt câţiva. Jucătorii ar trebui să se schimbe la antrenamente şi la meciuri. Ei ar trebui să se schimbe ca mentalitate, dacă vrem să ajungem departe. Ce modele să mai aibă? Nu mai joacă nimeni pe-afară. Când eram noi mai tineri, îi vedeam pe Chivu, Contra, Mutu, Raţ, Lobonţ. Aveai nişte nume grele, îi vedeai în Champions League. Acum, se uită toţi la televizor."
a spus Tamaş pentru România Fan TV.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele