Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

Gabi Torje, primul gol de la revenirea la Dinamo. ”Meciul a fost destul de bun pentru noi”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20400412/1/fcsb-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-12-09-2021.jpg

Formaţia Dinamo a fost învinsă duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1, marcat de o întrerupere de aproape un sfert de oră din cauza nocturnei.

Gabi Torje a marcat unicul gol al dinamoviştilor, din penalty pe final de meci. Este prima reuşită de jucătorilor de la revenirea la echipa sa de suflet.

”Meciul a fost destul de bun pentru noi.  Am ţinut în şah echipa Botoşianului, care se luptă la titlu. O echipă foarte valoroasă. Ei au fructificat şansele, dar şi noi am avut multe. Am adus mingea în careu. Din punctul meu de vedere am făcut un meci bun, echipa s-a dăruit din primul în ultimul minut.

Cei care sunt în momentul de faţă în studio cred că îşi vor da seama că noi am arătat mai bine ca în meciul cu FCSB, din orice punct de vedere. Suntem o echipă în creştere. Dinamo nu va fii niciodată o echipă care să se zbată la retrogradare.

Bonetti este plecat, îi doresc însănătoşire. Aşa este cu orice antrenor sau jucător. Chiar şi Messi a plecat de la Barcelona. Nimeni în fotbal nu rămâne bătut în cuie.

Şi înainte să se stingă nocturna am avut ocazii. Nu s-a întâmplat nimic acolo. Noi aveam ocazii şi înainte de faza asta. Toată lumea se aştepta ca după 2-0 să mai luăm multe goluri, dar noi am arătat personalitate. Nimeni nu va avea jocuri uşoare cu Botoşani”,
a declarat Torje, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele