Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Gabi Torje şi-a găsit echipă! Cu cine a semnat mijlocaşul de 31 de ani

Alte campionate externe Publicat pe 12 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19877571/1/gabi-torje-4.jpg

Gabi Torje (31 de ani) e gata de o nouă experienţă după despărţirea de gruparea AEL Larissa, din Grecia.

Mijlocaşul român a semnat cu formaţia Bandirmaspor, din a doua ligă a Turciei, ţară unde a mai evoluat pentru Sivasspor, Karabukspor, Osmanlispor şi Konyaspor.

Torje a fost prezentat oficial şi urmează să înceapă pregătirile alături de noii colegi.

Cariera lui Gabi Torje: în 2011 era înlocuitorul lui Alexis Sanchez la Udinese

Bandirmaspor va fi astfel a 13-a echipă din cariera lui Torje, care a strâns 56 de selecţii şi 11 goluri în naţionala României.

Supranumit "Messi din Banat" la începutul carierei, Torje s-a făcut remarcat la Poli Timişoara, iar în 2008 făcea obiectul unui transfer controversat la Dinamo, pentru aproximativ 2 milioane de euro. Contestat de fanii Timişoarei, Torje s-a impus la Dinamo, iar în 2011 se transfera la Udinese pentru 7 milioane de euro.

Mijlocaşul de 1,67 m era văzut drept urmaşul lui Alexis Sanchez la Udine, după ce chilianul tocmai se transferase la Barcelona.

A jucat însă rar pentru Udinese, iar italienii au preferat să-l împrumute în mai multe rânduri la Granada, Espanyol, Konuyaspor şi Osmanlispor.

După încheierea contractului cu formaţia din Serie A, Torje a jucat în Rusia, la  Akhmat Grozny, însă nici aici nu s-a adaptat fiind împrumutat la Karabukspor şi la Dinamo.

În 2018 a ajuns la Sivasspor, iar în 2020, după mai multe luni pe bară, a semant cu AEL, unde a strâns 18 meciuri şi două goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri