Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Gabriel Fulga, aproape de U Craiova înainte să semneze cu FCSB: ”Cei de acolo intraseră pe fir”

FCSB Publicat pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19929058/1/rps9611.jpg

FCSB s-a concentrat în ultima perioadă pe transferurile celor mai buni tineri fotbalişti din România. Ultimul care a ajuns la echipa lui Gigi Becali şi care a fost curtat de mai multe cluburi mari de la noi este Gabriel Fulga, în vârstă de 16 ani. Tatăl jucătorului, Mihăiţă Cristian Fulga, a povestit cum fiul său a ajuns la FCSB.

Gabriel Fulga s-a născut la Orşova şi a început fotbalul în localitatea natală. A fost printre cei mai buni tineri din categoria lui de vârstă, motiv pentru care nu după mult timp a fost în atenţia Universităţii Craiova. Însă, trecerea lui acolo nu s-a materializat, pentru ca mai apoi să semneze cu FCSB.

A început fotbalul la Orşova, la domnul Relu Zamfiroiu. Se ocupa de nişte copii din oraş, iar după aceea a fost chemat la Severin, la Luceafărul. A mers la Sports Kids, iar de acolo a fost remarcat de cei de la Pro Junior Craiova.

Cei de la Universitatea Craiova l-au vrut. M-am întâlnit cu domnii Dragoş Stăvaru (N.r. managerul Centrului de copii şi juniori al U Craiova) şi Ovidiu Costeşin (N.r. managerul executiv al U Craiova) pentru el, dar copilul a ales FCSB, iar noi am ţinut cont de părerea lui, cu toate că pentru noi era mai aproape Craiova, noi fiind din Orşova.

El a mers două săptămâni în probe acolo, i-a plăcut şi a vrut să rămână la FCSB. Bineînţeles, cei de la Craiova au intrat pe fir, dar ce să vă spun mai de atât, el a ales să joace la FCSB. A fost o hotărâre bună. Clubul l-a dorit prin vocea domnului Bogdan Costicea (N.r. şeful departamentului de scouting al FCSB), el a insistat. Cumva, el l-a descoperit. A vorbit cu cei de la Pro Junior. Când am purtat discuţiile cu Universitatea Craiova, chiar şi oficialii din Bănie au zis că o să-l promoveze, dar el a ales FCSB.

A fost în curtea lor, dar nu se mai pune în discuţie Craiova. I-a plăcut la FCSB, stă în academie, în bază. A făcut antrenamente şi cu Craiova, dar nu a fost să fie”, a declarat tatăl jucătorului pentru Fanatik.

La numai 16 ani, Fulga a apucat deja să debuteze pentru echipa mare a FCSB-ului, în Casa Liga 1. El a fost introdus de antrenorul Toni Petrea, 7 minute în partida cu FC Voluntari, în care FCSB s-a impus cu scorul de 2-1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele