Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

Gabriel Torje a explicat de unde vine sursa motivaţiei dinamoviştilor înaintea meciului cu Rapid

Dinamo Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20439306/1/torje-fc-dinamo.jpg

Gabriel Torje a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că entuziasmul de la FC Rapid îi motivează pe dinamovişti să îşi dorească să învingă echipa care s-a impus în faţa campioanei CFR Cluj.

“Derbiurile sunt cele care te fac să te simţi fotbalist, meciurile în care trebuie să demonstrezi că ai un caracter puternic. Suntem într-o situaţie grea şi avem nevoie să le arătăm tuturor că suntem o echipă valoroasă. Dinamo e o echipă care altă dată era de temut şi toţi care jucau cu Dinamo veneau cu coada între picioare. Acum toată lumea când joacă cu Dinamo se gândeşte să facă puncte, să câştige. Dar cu siguranţă noi vom întoarce acest lucru şi toată lumea va veni să joace cu Dinamo cu teamă, pentru că Dinamo este o echipă valoroasă.

Se poate întâmpla orice, însă ceea ce contează mâine este să fim montaţi sută la sută, să dăm tot ceea ce avem mai bun. Entuziasmul care este la Rapid în momentul de faţă, indiferent de ceea ce au făcut la meciuri a fost atmosfera bună şi cred că experienţa unor jucători, entuziasmul, faptul că vin după o victorie cu CFR, însă asta pe noi nu ne face decât să ne motiveze mai mult şi să ne dorim să batem echipa care a bătut echipa campioană”, a spus Torje.

FC Dinamo va întâlni FC Rapid, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele