Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Galata Romena, versiunea 2020. "Împăratul" Terim vrea la Istanbul doi jucători de top ai României: "A spus numele dorite"

Stranieri Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19379333/1/terim.jpg
Fatih Terim (66 de ani) i-a pus în capul listei de transferuri pe Florinel Coman (22 de ani) şi Răzvan Marin (24 de ani), a anunţat, marţi, cotidianul turc Fotomac, care susţine că legendarul antrenor turc le-a transmis deja şefilor lui Galatasaray că cei doi fotbalişti români ar trebui să stea la baza reconstrucţiei care se pregăteşte la Galatasaray.
 
Jurnaliştii turci au aflat că Terim a "a spus numele dorite", iar Galatasaray va face tot posibilul pentru a se asigura că Florinel Coman şi Răzvan Marin vor juca împreună stagiunea viitoare. Cum s-a ajuns aici? Terim va rămâne vără Henry Onyekuru, care se va întoarce la AS Monaco, iar înlocuitorul "ochit" este Florinel Coman. Cu Younes Belhanda foarte aproape de plecarea la Al Hilal, clubul lui Răzvan Lucescu, "Împăratul" îl vrea la mijlocul terenului pe Răzvan Marin. Dacă în cazul lui Coman se pregăteşte un transfer definitiv, Marin ar urma să ajungă la Istanbul mai întâi sub formă de împrumut, pentru ca Galata să forţeze, apoi, un transfer definitiv de la Ajax.

Ioan Becali a intrat pe fir pentru transferul lui Coman

Relaţiile dintre Galatasaray şi Ioan Becali au fost, din totdeauna, dintre cele mai bune. De-a lungul timpului, impresarul a rezolvat foarte multe mutări pe axa Bucureşti - Istanbul, iar majoritatea fotbaliştilor români, în frunte cu Hagi, Popescu şi Adi Ilie, au făcut lucruri măreţe în tricoul turcilor. Acum, cu Terim gata să atace din nou filiera românească, Becali anunţă că Florinel Coman are mari şanse să se transfere în această vară: "Gata, vine surpriza! Vă spun sigur că Florinel Coman pleacă de la FCSB în vara asta! Mai aveţi doar puţină răbdare. Eu chiar cred de data asta că Florinel va pleca şi Gigi va fi foarte mulţumit cu suma pe care o va obţine pentru Coman", a declarat agentul de jucători, luni, pentru site-ul fanatik.ro.
 
Deţinătoarea ultimelor două titluri de campioană a Turciei, Galatasaray ocupă locul al treilea în Superligă, cu 50 de puncte strânse după 26 de etape, trei mai puţine decât Trabzonspor şi Istanbul Başaksehir. Campionatul Turciei se va relua la jumătatea lunii, iar Terim şi ai lui vor începe cursa spre titlu cu o deplasare la Rizespor, echipă aflată pe locul 16, primul retrogradabil.
 
De-a lungul timpului, nu mai puţin de 13 români au jucat pentru Galatasaray, ţara noastră fiind a treia într-un clasament al naţiunilor care au dus jucători din afara Turciei la gruparea din Istanbul (după Brazilia, 21, şi Germania, 14). În total, "lotul" care i-a avut în frunte pe Gică Hagi şi Gică Popescu a jucat în 615 meciuri şi a marcat 114 goluri.
 
În timp ce Coman şi Marin se pregătesc să facă pasul spre Galata, Florin Andone se află pe drumul invers: nu mai intră în planurile lui Terim, iar turcii vor să-l trimită înapoi la Brighton, clubul din Premier League de care aparţine.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele