Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Galatasaray i-a umplut poarta lui Pantilimon, în campionatul Turcei. Echipa românului a fost spulberată

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19918192/1/pan.jpg

Galatasaray a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (3-0), echipa Denizlispor, cu portarul Costel Pantilimon pe teren tot meciul, în etapa a XX-a a campionatului turc de fotbal.

Au marcat: Akbaba '9, Feghouli '17, Donk '45+1, Ozkal '60 (a), Belhanda '64, Sekidika '90+1 / Tusha '48.

În urma acestui rezultat, Galata a depăşit fosta echipă a lui Marius Şumudică, Gaziantep (34 de puncte) şi a urcat pe locul 3, cu 36 de puncte, la două puncte de Beşiktaş şi Fenerbahce, de pe locurile 1-2.

Denizlispor ocupă locul 21, ultimul, cu 14 puncte, la cinci puncte de Kayserispor, de pe locul 17, primul care asigură menţinerea în prima ligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele