Ultima oră
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă

Galatasaray n-a renunţat la planul de a-l transfera pe Moruţan, dar nu vrea să dea 10 milioane de euro. Ioan Becali: "Preţul e exagerat"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20339131/1/rps0198.jpg

Olimpiu Moruţan (22 de ani) este la un pas să rateze transferul la Galatasaray Istanbul, întrucât echipa turcă nu vrea să achite 10 milioane de euro către FCSB. Impresarul Ioan Becali a anunţat că Fatih Terim îl apreciază pe Moruţan, dar preţul cerut de către Gigi Becali nu este rezonabil.

Potrivit ProSport, oficialii lui Galatasaray i-au transmis lui Gigi Becali că sunt dispuşi să ofere cel mult 7 milioane de euro pentru Moruţan, cu 500.000 de euro mai mult decât au plătit pentru transferul lui Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova.

Olimpiu Moruţan, cotat de Transfermarkt la 2,8 milioane de euro, a impresionat în sezonul trecut la FCSB, reuşind 8 goluri şi 15 pase decisive.

Impresarul Ioan Becali încearcă să faciliteze acest transfer până la finalul lunii august. Fereastra de transferuri se închide la începutul lunii septembrie.

“Moruţan e un jucător care e în vederile lor, îl ştiu de doi-trei ani, l-au urmărit, dar preţul e exagerat. Galatasaray nu poate să plătească 10 milioane. Dacă FCSB se va gândi în viitor, peste o săptămână, două, trei să fie de acord cu un preţ rezonabil, atunci se va realiza. Fatih Terim îl place, dar FCSB a vrut 10 milioane de euro şi 10% dintr-un viitor transfer. Nu pot să spun suma (n.r. - oferită de Galatasaray), dar cel mai important e că FCSB rămâne pe acele 10 milioane de euro. Viitorul o să ne spună care va fi situaţia”, a spus Ioan Becali pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele