Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Galatasaray s-a orientat către un alt fotbalist român! Turcii oferă 8,5 milioane de euro

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 11 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20358118/1/terim.jpg

Galatasaray a abandonat deocamdată varianta transferului lui Olimpiu Moruţan, în condiţiile în care preţul cerut de către Gigi Becali este considerat exagerat. Echipa turcă şi-a mutat atenţia asupra unui alt român, Dennis Man de la Parma. Galatasaray oferă 8,5 milioane de euro, potrivit Fotomac.

Galatasaray a început negocierile pentru transferul lui Dennis Man de la Parma. Oferta iniţială e de 6,5 milioane de euro, plus alte două milioane de euro în bonusuri. Salariul anual al fotbalistului ar fi de două milioane de euro, conform Fotomac.

10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt. Conducerea Parmei a anunţat că nu vrea să se despartă de român, chiar dacă echipa a retrogradat în Serie B.

"Atacantul de 22 de ani a lăsat o impresie bună la noua sa echipă, dar Parma a retrogradat în Serie B. Dennis intenţionează să plece pentru că nu vrea să joace în ligile inferioare", notează cei de la Fotomac.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20358118/3/man.jpg

Impresarul lui Man, Giovanni Becali, e convins că Parma nu va accepta oferta turcilor, în condiţiile în care italienii au plătit către FCSB 13 milioane de euro.

"Preşedintele Kyle Krause ia în calcul transferul lui Dennis Man pentru o sumă mai mare decât oferta făcută de Galatasaray", a declarat Giovanni Becali, citat de Fotomac.

În privinţa lui Olimpiu Moruţan, Galatasaray nu vrea să achite mai mult de 6 milioane de euro către FCSB, iar mutarea este puţin probabilă, întrucât Gigi Becali vrea 10 milioane de euro. În plus, echipa turcă vrea să scape de jucători cu salarii mari, precum Falcao şi Feghouli, înainte de a mai face transferuri.

Olimpiu Moruţan (22 de ani), cotat de Transfermarkt la 2,8 milioane de euro, a impresionat în sezonul trecut la FCSB, reuşind 8 goluri şi 15 pase decisive.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20358118/2/morutan-galata.jpg

În această vară, Galatasaray l-a transferat pe Alex Cicâldău de la Universitatea Craiova, pentru 6,5 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri